• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Stengt i dag
  • 33064080
Lukk
Produkter
Slik fornyer du badet rimelig, raskt og enkelt

Slik fornyer du badet rimelig, raskt og enkelt

Å pusse opp badet kan bli en kostbar affære. Med enkle grep kan du likevel fornye badet både rimelig, raskt og enkelt. 

Badet er ikke lenger det det en gang var. Det som tidligere var et lite, praktisk rom der man vasket seg, har i dag blitt et av husets viktigste rom og en velværesone i hjemmet. Ikke rart så mange av oss velger å pusse opp nettopp badet!

 

Enklere, mer moderne og rimeligere enn fliser

Den enkleste måten å fornye baderommet på, er å bruke baderomsplater. Dette er vanntette veggplater som er godkjente for norske våtrom og har 15 års garanti. Platene monteres direkte på stenderverk eller eksisterende vegg og du kan enkelt legge det selv. Fibo er en ledende leverandør av slike veggplater til bad.

– Det går mye raskere å montere Fibo-panel enn å flislegge, sier marketingkoordinator i Fibo, Tor Helge Langfjord. – I tillegg er det rimeligere, tettere og ikke minst lettere å holde rent og vedlikeholde, legger han til. I følge arkitekt- og ingeniørfirmaet Unikus går det faktisk fem ganger raskere å montere baderomsplater enn å legge fliser! – Er baderommet helt strippet, kan du regne en arbeidsdag på å få opp platene på ditt nye bad, sier Langfjord.

 

Praktisk å holde rent

Mens vanlige fliser har fuger av sement som trekker til seg fukt, er hele overflaten på veggplaten av laminat. – Det gjør at man nærmest kan spraye på rengjøringsmiddel og tørke av. Rengjøringen blir vesentlig enklere også på platene med flismønster, forteller Langfjord. Dette er gode nyheter for alle som har forsøkt å skrubbe fugene på et skittent baderom! Baderomsplater er lette å vaske og å holde rene, og har en glatt og sterk overflate som holder seg pen i årevis.

 

Cracked sement med en røff overflate gir et tøft og moderne inntrykk.

 

Mange muligheter

Det er ofte ikke slitasje eller andre skader som gjør at vi velger å pusse opp badet. Derfor er det heller ikke nødvendig med en dyr og omfattende jobb. Fibo baderomsplater har et stort utvalg av design og mønstre som kan gi deg drømmebadet på 1-2-3. Her finner du alt fra det tradisjonelle og stilrene til moderne varianter i forskjellige strukturer og utførelser. Med over 750 kombinasjoner av farger, mønstre og overflater er det noe for en hver smak.

– På Bygg Reis Deg i høst viste vi frem en del nye dekorer som kommer nå til våren, sier Tor Helge Langfjord fra Fibo. Blant nyhetene kan han røpe at det blant annet kommer mange mønstre fra historiske fliser. Dette er en trend som virkelig har gjort sitt inntog i norske hjem de siste årene.

 

Slik gjør du det:

Baderomsplater er raskt og enkelt å montere og kan enkelt gjøres selv. Byggtorget tilbyr Fibo baderomsplater og kan hjelpe deg med alt fra valg av riktig plate til råd og veiledning om montering. Du trenger bare måle opp rommet før du kommer innom. Fibos egen monteringsanvisning kan sees her: https://fibo.no/montere-fibo/fibo-monteringsanvisninger/