Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Finansiering

Alle byggeprosjekter medfører mange kjøp i løpet av en periode. Byggtorget Byggekonto hjelper deg å holde oversikten.

Smart og praktisk finansiering av ditt prosjekt

Det er mange ting å holde styr på i et bygge- eller oppussingsprosjekt. Blant annet kostandene. Et byggeprosjekt medfører ofte mange kjøp i løpet av en periode, og det er fort gjort å miste oversikten over hvor mye penger du har brukt. Spesielt hvis du betaler fra en konto som du også bruker til andre innkjøp. Med din egen Byggtorget Byggekonto får du full kontroll på kostandene, slik at du kan bruke mest mulig tid på å komme i mål med byggingen. Og skulle prosjektet bli dyrere enn forventet, har du med Byggtorget Byggekonto ekstra penger i bakhånd.

Alle kjøp på en felles faktura

Byggtorget Byggekonto hjelper deg å holde oversikten i byggeprosjektet. Alle kjøp du foretar deg med din Byggtorget Byggekonto i løpet av en måned, blir summert og presentert på en samlefaktura.


Bestilling og levering av varer uten oppmøte i butikken

Med Byggtorget Byggekonto kan du gi Byggtorget-forhandleren fullmakt til å belaste kontoen din. Slik kan du bestille varer og hente dem uten å gå gjennom kassen, eller du kan få varene levert rett på døra!

Rente- og gebyrfritt

Alle kjøp er rente- og gebyrfrie frem til forfall (inntil 50 dager). Det er heller ingen årsavgift på Byggtorget Byggekonto.

Byggekonto med betalingsutsettelse

Byggtorget Byggekonto kan også brukes som en betalingsutsettelse for deg som har litt mindre prosjekter på gang. Ved enkeltkjøp mellom kr 2 500 og kr 75 000 har du muligheten til å utsette betalingen rentefritt i 4, 6 eller 9 måneder. For å utsette betalingen på et enkeltkjøp, betaler du kun en utsettelseskostnad.

  • Betale om 4 mnd – gebyr kr 275
  • Betale om 6 mnd – gebyr kr 349
  • Betale om 9 mnd – gebyr kr 425

Alltid penger i bakhånd

Byggtorget Byggekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort som kan benyttes i alle landets minibanker og bankterminaler, samt til netthandel og i utlandet. Slik har du alltid penger i bakhånd i tilfelle det skulle dukke opp gode tilbud.

Slik får du Byggtorget Byggekonto

Du kan søke om Byggtorget Byggekonto elektronisk på denne nettsiden, eller besøk din nærmeste Byggtorget-forhandler, og en selger vil hjelpe deg. Kredittvurdering skjer umiddelbart i søknadsøyeblikket. Kontokreditten tilbys via Santander Consumer Bank.

Søk om Byggtorget Byggekonto her

Priser og vilkår

Kontobetingelser

  • Nominell rente 21,0 %
  • Periodegebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)
  • Kontokreditt inntil kr 200 000

Priseksempel

Eff.rente 26,6 %, kr 40 000 o/12 mnd, kostnad kr 5 339, totalt kr 45 339

Minste månedlige betaling er 3,5 % eller begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det alltid renter fra første dag. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader. Kredittvurdering gjøres umiddelbart ved søknad.

Vilkår og betingelser for BYGGEKONTO