Byggtorget logoByggtorget logo

Om Byggtorget

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring ByggBilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg

Byggtorget består av over 100 byggevarehus fordelt over hele landet. Vi har et bredt sortiment av varer og tjenester, og hjelper deg med å skaffe det du trenger for å løse ditt prosjekt. Og vi har alltid gode råd på lager – helt gratis!


Vi i Byggtorget er lokale. Vi har lange tradisjoner og ekte lokal tilknytning og engasjement. Våre butikker og vi som jobber her er forskjellige. Unike. Det er vår styrke. Vi kjenner vårt lokalmiljø og hvordan ting fungerer. Vi kjenner våre kunder og vet hva de setter pris på. Og strekker oss langt for å løse deres utfordringer. Vi er eid og drevet lokalt, har stolte tradisjoner og byggevarer i blodet og hjertet.

Byggtorgets plankefond

I Byggtorget hamrer hjertene våre for lokalmiljøet! Derfor har vi opprettet Byggtorgets plankefond hvor DU kan søke om å få et lokalt byggeprosjekt realisert i sin helhet.

En del av Mestergruppen

Byggtorget er en del av Mestergruppen i selskap med:
XL-BYGG
Byggeriet
Comfort
Bademiljø
Bolist
Mesterhus
Systemhus
Nordbohus
Blink Hus
Saltdalshytta
Pretre
Farveringen
Mal Proff
Kulør
Fargerike
Steddy

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.
Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Mediebank

Trykk på ikonen for å laste ned Byggtorget logoer.