Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Velg butikk for å gå videre.
Utepeis

Gode råd til deg som skal bygge utepeis

Den norske sommeren er herlig, men kan også by på kjølige kvelder og lunefullt vær. Med en utepeis i hagen kan du forlenge sommerkveldene og invitere til hyggelig utekos året rundt. Her får du gode råd om bygging av utepeis.

Levende bål, varme og knitring fra flammene gir den perfekte rammen for hyggelige utestunder når sola omsider går ned og temperaturen synker. En utepeis tar toppen av den kjølige kveldslufta, lar deg drøye sommerkvelden utover i de små timer og kan bli prikken over i’en i ditt utemiljø!

 

 

Det finnes mange alternativer til utendørs varmekilder, kom innom Byggtorget  så hjelper vi deg med tips og råd. ©Leca

 

Bygg utepeis i Leca
Det finnes mange alternativer til utendørs varmekilder, hvor lite slår hyggen med en utepeis. En av de klart store fordelene med utepeis kontra andre varmekilder med åpen flamme, er at du får et sikkert ildsted der røyken går opp og ut. 

Dersom du bygger utepeisen din i Leca, bestemmer du dessuten selv hvor stor eller liten du vil ha den. Du kan bygge den sammen med utekjøkkenet, kombinere den med et antall sitteplasser bak en levegg, under en pergola, eller bare som et koselig lite ildsted nederst i hagen.

  

Utepeis som designelement i hagen
En lekker utepeis kan lett bli blikkfanget i din hage og et naturlig samlingspunkt for familie og venner. Sommeren er kort i Norge, og med en utepeis kan du forlenge bruken av hagen. Leca har en rekke ideforslag til løsninger, også noen trinn for trinn-forklaring for montering. Hva med for eksempel denne lekre utepeisen designet og bygget av hagedesigner Darren Saines?

 

 

Denne lekre utepeisen er designet og bygget av hagedesigner Darren Saines. ©Leca

 

Kommunikasjonssjef i Leca Norge AS, Morten Müller, sier at det alltid er stor etterspørsel etter tips og ideer til utepeiser, griller, utekjøkken og andre hagekonstruksjoner på denne tiden av året. – Jeg har selv bygget et utekjøkken i Leca på hytta, og det er i bruk hele sommersesongen, kan han fortelle.

Kom innom oss i Byggtorget, så hjelper vi deg med tips og råd. Vi hjelper deg også med bestillingsliste slik at du har alt du trenger når du står klar med Leca og sement klar til å bygge din nye utepeis!