• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Stenger kl 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Steng solen ute, slipp dagslyset inn

Store vindusflater inviterer dagslyset inn, men de samme vinduene er ofte plassert slik i bygget at de gjør det vanskelig med effektiv skjerming av direkte solstråler.

Moderne vinduer gir enorme valgmuligheter for både dimensjoner og egenskaper. Vinduene som sørger for stort lysinnslipp vil ofte være de samme som lar solstrålene forstyrre innemiljøet på en klarværsdag.

  

Robust innovasjon
Løsningen er NorDan Screens. En utvendig solskjerming som slipper dagslyset inn, samtidig som den holder solstrålene og varmen ute. Til forskjell fra utvendige persienner og markiser, er NorDan Screens laget for å tåle svært tøffe værforhold, samtidig som den ikke går på bekostning av fasadeuttrykket. NorDan Screens monteres på vinduene fra fabrikk, og er på den måten er naturlig del av vinduet. Det gjør at man unngår kostbar ettermontering, samtidig som man reduserer opptil 90 % av solvarmen.

 

Et smart valg
NorDan Screens er et smart valg av solskjerming. I tillegg til å effektivt redusere både solstråler og opptil 90 % av solvarmen, kan solskjermingen styres både manuelt og automatisk. Sammen med vindog solsensorer kan man la NorDan Screens selv ta hånd om oppgaven med å skape et godt innemiljø. Når solen ikke lenger er sjenerende, skjuler solskjermingen seg elegant fra skoler og offentlige institusjoner til små og store bolig. NorDan Screens er det smarte valget av solskjerming.

NorDan oppgir alltid u-verdien for hele produktet – glass, karm og ramme – ikke bare for glasset.