Byggtorget logoByggtorget logo

Heller og belegningsstein

Sitteplass i hage som er opplyst med utendørsbelysning.Sitteplass i hage som er opplyst med utendørsbelysning.

La deg inspirere til å bruke stein i uterommet

Byggtorget har et stort utvalg av heller og belegningsstein fra kjente og trygge leverandører som Asak, Multiblokk, Aas betong og Aaltvedt.

Våre dyktige eksperter hjelper deg å velge produkter tilpasset ditt hjem eller hytte.

Ønsker du jobben gjort Ferdig snekra?

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å.

Rød og brun belegningsstein lagt i mønster.Rød og brun belegningsstein lagt i mønster.

Belegningsstein: Inspirasjon til nye farger og mønster i uterommet

Gå for avrundede kanter og buede linjer på hagemuren, eller velg brede mellomrom og singel for å skape dramatikk. La deg inspirere.

Aaltvedt Rådhus belegningsstein som platting utenfor murhus.Aaltvedt Rådhus belegningsstein som platting utenfor murhus.

Tidløs og bærekraftig bruk av stein fra Aaltvedt

La deg inspirere til å bruke stein i uterommet. Aaltvedt Betong har et bredt utvalg av heller, belegningsstein, kantstein og mur til hagen.

Gårdsplass med belegningsstein, betongtrapp og støttemur.Gårdsplass med belegningsstein, betongtrapp og støttemur.

Belegningsstein fra Aas Betong

La deg inspirere av Aas Betongs steinunivers, det skal ikke så mye til for å heve et utemiljø. Velg en bred betongtrapp og få et moderne dekke med ulike former på belegningsstein.

Multiblokk heller og mur i stein i oppkjørsel til hvitt hus.Multiblokk heller og mur i stein i oppkjørsel til hvitt hus.

Utnytt utearealet med heller og mur

Med belegningsstein, heller, mur og forskalingsblokker fra Multiblokk kan du få et praktisk og pent uterom ved å utnytte både små og store flater.

Steinheller på uteplass som er gangsti rundt svart hus.Steinheller på uteplass som er gangsti rundt svart hus.

Velg store steinheller ute i hagen

Store betongheller og steinheller er i vinden som aldri før. Få et eksklusivt uttrykk på uteplassen og minimalt med vedlikehold.

Uteplass laget med belegningsstein med peis og sittegruppe.Uteplass laget med belegningsstein med peis og sittegruppe.

Guide: Hvordan legge belegningsstein

Et godt grunnarbeid og tålmodighet det du trenger for et vellykket resultat ved legging av belegningsstein. Se hvordan det gjøres her.

Gårdsplass med belegningsstein og en bil parkert i carport.Gårdsplass med belegningsstein og en bil parkert i carport.

Velg riktig stein til innkjørselen

Belegningsstein i innkjørselen er både innbydende og praktisk. Stein trenger lite vedlikehold og gir et tidløst utseende du kan forme etter egen stil.

Hagesti med trapp langs husvegg som illustrerer legge steinheller i hagen.Hagesti med trapp langs husvegg som illustrerer legge steinheller i hagen.

Slik legger du steinheller i hagen

Å lage en hagesti med steinheller er en enkel, morsom og rimelig måte å gi hagen din et løft. Bruk denne steg for steg-guiden til å legge steinheller i hagen selv.

Støttemur med organiske, runde former.Støttemur med organiske, runde former.

Bygge støttemur? Dette må du vite

En steinmur kan støtte opp masser slik at du får utnyttet tomten. Bygg en billig støttemur selv eller en dekorativ stablesteinsmur.

Sitteplass som er opplyst med hagebelysning.Sitteplass som er opplyst med hagebelysning.

6 tips til sesongens fineste hagebelysning

Utendørs belysning er både praktisk og stemningsskapende. Fremhev det vakre i hagen, skap dybde og god romfølelse med forskjellige lyskilder.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg