Byggtorget logoByggtorget logo
Gårdsplass med Aas Betong belegningsstein, betongtrapp og støttemur.Gårdsplass med Aas Betong belegningsstein, betongtrapp og støttemur.
Gårdsplass med Aas Betong belegningsstein, betongtrapp og støttemur.Gårdsplass med Aas Betong belegningsstein, betongtrapp og støttemur.

Belegningsstein fra Aas Betong

La deg inspirere av Aas Betongs steinunivers, det skal ikke så mye til for å heve et utemiljø. Velg en bred betongtrapp og få et moderne dekke med ulike former på belegningsstein.

Stein er et holdbart og vedlikeholdsvennlig valg til uterommet, og ved å kombinere ulike typer steinprodukter får du et variert og innbydende uttrykk.

Hva med en bred trapp i kombinasjon med en lekker hagemur med struktur, eller et terrassedekke med belegningsstein med flotte former?

Aas Betong har levert steinprodukter siden 1972 og har noe til enhver stil, være seg moderne funkisboliger eller eldre klassiske trehus.

Les mer om belegningsstein og trender

Gangsti med Aas Royal Baron belegningsstein og blomsterbed med kantstein og elvestein.Gangsti med Aas Royal Baron belegningsstein og blomsterbed med kantstein og elvestein.
Betongtrapp i hage med belegningsstein og steinheller.Betongtrapp i hage med belegningsstein og steinheller.

Bilder over: Aas Royal Baron belegningsstein og steintrapp. Foto: Aas Betong

Aas Royal Baron belegningsstein endres med lyset

Med Aas Royal Baron belegningsstein får du en uteplass med en tydelig struktur i overflaten. Steinen kommer i fem ulike mønster, har rette linjer, kanter med en liten fals og strukturen i overflaten varierer med 4 mm.

Den strukturerte overflaten gir en svært vakker belegningsstein som virkelig kommer til sin rett når solen skinner på gårdsplassen. Steinen kan med fordel legges i mønster, eller med markeringer mot kanter, inngangspartier og trapper. Fugeknast gjør steinene enkel å legge.

Les også: Hvordan legge belegningsstein

Aas Royal Baron leveres i tre størrelser og to fargevarianter, gråmix og brunmix. Den passer godt med andre betongprodukter i samme farger som steinen, og som kantavsutning får du Baron Kantstein i samme fargevalg. Aas Royal Baron er 6 mm tykk, som gjør at den egner seg for belastning av tyngre kjøretøy.

Her finner du oss

Hos Byggtorget får du både lokal kompetanse og kyndig veiledning fra våre hyggelige fagfolk. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!

Bruk Aas betongtrapp i bredden

En bred trapp i hagen virker inviterende og herskapelig på samme tid. Aas Trapp bygges enkelt med ferdig elementer som enkelt kan legges i planlagte eller eksisterende hager.

Trappetrinnene fra Aas Betong kommer med ferdig opp- og framtrinn i samme element, noe som gjør jobben med å legge trapp lett. Aas betongtrapp kan også legges i sving og leveres i grå og singel fasade.

For å skape en bredere trapp legger du trappetrinnene parvis eller flere for å oppnå det brede gangarealet.

Godt fundament med Aas Såleblokk

Aas Såleblokk er en bygningsblokk som kan brukes til alle typer støttemurer, både høye og lange. Den er laget av betong og gir et solid og godt fundament til det du skal bygge.

Aas Såleblokk må armeres med armeringsjern og fylles med betong, og husk at du alltid må støpe frostfritt fundament som muren skal hvile på når du bruker bygningsblokk.

Bilder under: Terrassehelle og Parkstein. Foto: Aas Betong

Gangsti med Terrassehelle belegningsstein og betongtrapp i hage. Gangsti med Terrassehelle belegningsstein og betongtrapp i hage.
Parkstein belegningsstein og benk i smijern med skinnfell.Parkstein belegningsstein og benk i smijern med skinnfell.

Mykt uttrykk med Aas Terrassehelle

Er du på jakt etter en helle som skiller seg ut fra den store mengden av firkantede, rette heller, skal du gå for Aas Terrassehelle.

Det er en unik helle som bryter med de tradisjonelle rette linjene, den har nemlig en bølget kant som gir et mykere uttrykk til flaten den legges på. Du kan også skape spill ved å legge den i mønster.

Aas Terrassehelle er 5 centimeter tykk, beregnet for gangareal, leveres i fargen gråmix og kommer i to ulike størrelser. Hellen har også fugeknast.

Kombiner Aas Terrassehelle med andre betongprodukter i grå og gråmix, og bruk kantstein og for eksempel dekorstein i marmor, elvestein eller rund naturstein i bed for å skape din lille oase.

Klassisk med Aas Parkstein

Med Aas Parkstein får du et stilrent dekke med rene linjer i uterommet. Den klassiske grå belegningssteinen er stilren med sine rette linjer og markerte faskant.

Har du et moderne hus er Aas Parkstein et naturlig valg, og ønsker du å bryte opp et større uteareal kan du legge steinen i mønster.

Aas Parkstein leveres i 6 centimeter tykkelse, og er også en populær stein i støtte offentlige utemiljø.

Les også: Velg store steinheller ute i hagen

Tindeblokk fra Aas Betong til stablesteinsmur.

Bilde: Med Tindeblokk får du en mur med struktur. Foto: Aas Betong

Strukturert mur med Aas Tindeblokk

Aas Tindeblokk er en mur inspirert av Norges vakre fjelltinder. Navnet har den fått på grunn av den dype strukturen i front, som er utformet tilnærmet som fjelltinder.

Steinen har fem ulike strukturer, med høydeforskjell på inntil 35 mm. Variasjonene i front er formet for å oppnå en mest mulig naturlig fasade og et grovt robust utseende. Muren leveres i fargen gråmix.

Aas Tindeblokk er ikke en støttemur, men er beregnet å stables opp mot 90 cm høyde. Dette gjør den til en fin pyntemur. Blokkene har en hake i bakkant som hindrer muren i å gli framover.

Skal du lage en mur i sving bruker du samme type stein som når du setter opp en rett mur. dette gjør Aas Tindeblokk til en rimeligere mur, ettersom svingstein vanligvis har en høyere utsalgspris enn normalstein.

Byggtorget har flere regionale leverandører av steinprodukter, Aas Betong er en av disse. Utvalget og tilgjengelighet vil variere mellom de ulike byggevarehusene.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg