Byggtorget logoByggtorget logo
Oppkjørsel med støttemur i stein, hagemur og Multiblokk heller.Oppkjørsel med støttemur i stein, hagemur og Multiblokk heller.
Oppkjørsel med støttemur i stein, hagemur og Multiblokk heller.Oppkjørsel med støttemur i stein, hagemur og Multiblokk heller.

Utnytt utearealet med heller og mur

Med belegningsstein, heller, mur og forskalingsblokker fra Multiblokk kan du få et praktisk og pent uterom ved å utnytte både små og store flater.

Skal du oppgradere uterommet og ønsker å løfte helheten, skal du gå for en kombinasjon av belegningsstein, heller og mur.

Les også: Inspirasjon til hagen

Du vil få et solid og stilrent uterom, som også vil ha et personlig uttrykk. Forskjellige steinprodukter gir deg mulighet til å skape gode løsninger for hele tomten.

Multiblokk er en leverandør av steinprodukter hos Byggtorget. La deg inspirere av deres mest populære produkter her:

Multiblokk belegningsstein på gårdsplass.

Bilde: Belegningsstein er enkelt å vedlikeholde og gir et sammenhengende uterom. Foto: Multiblokk

Belegningsstein

Et vedlikeholdsvennlig uterom er drømmen for mange hageeiere. Med funksjonelle belegningsstein i betong kan du dekke både store og små flater, uavhengig av om du har en moderne eller landlig stil.

Du får belegningsstein i et bredt spekter av stiler, fra de som ser ut som klassisk brostein til de hypermoderne.

  • Multimix Flammet: en rustikk og livfull stein som er lett å kombinere med alt fra skifer og annen stein til treverk. Multimix gir et personlig preg til uterommet.
  • Multimix Urban kontrast: en stein med stramme linjer som gir et moderne uttrykk og som passer godt til funkisboliger.
Sitteplass under pergola med store Multiblokk heller.Sitteplass under pergola med store Multiblokk heller.
Multiblokk heller rammet inn med kantstein.Multiblokk heller rammet inn med kantstein.
Multiblokker heller lagt med store mellomrom med dekorstein mellom.Multiblokker heller lagt med store mellomrom med dekorstein mellom.

Bilder: Heller gir mange muligheter for legging. Foto: Multiblokk

Populære Multiblokk heller

Er du glad i større flater? Da er betongheller det du skal gå for. Om stilen din heller mot det naturlige eller det minimalistiske, vil betongheller gi en enkel ramme for å dekorere uterommet slik at det passer deg og din stil.

Med heller har du mange muligheter, du kan velge i et bredt utvalg størrelser og du kan kombinere og mikse som du selv ønsker.

Les også: Velg store steinheller

– Mange kunder velger heller i størrelsene 40x40x5 og 30x30x5. Stretto-serien med typene Roma og Milano er de det går mest av, sier Jan Herbert Sandsmark, kategoriansvarlig Mur og Belegg i Multiblokk.

  • Milano: En helsort stein som ser svært eksklusiv ut og som gir det lille ekstra til uteplassen.
  • Roma: den samme hellen som Stretto Milano, men i grå/koks farge. Den gir en kontinental stil, så lar du deg inspirere av flotte hoteller når du er på ferietur, er dette steinen for deg.

Les også: Legge steinheller i hagen

Her finner du oss

Hos Byggtorget får du både lokal kompetanse og kyndig veiledning fra våre hyggelige fagfolk. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!

Gangbaneheller

Gangbaneheller er en serie heller som er utviklet for å blandes, eller brukes enkeltvis.

Gangebanehellene fra Multiblokk kommer i til sammen tolv ulike størrelser, åtte i serien AKTIV og fire størrelser i AKTIV Børstet. En populær serie med tung og solid stein, særlig egnet der det trengs en kjøresterk overflate.

Les også: Velg riktig stein til gårdsplassen

De store formatene gir et stilrent og elegant uttrykk og vil gi både oppkjørsel og området utenfor inngangspartiet et løft.

Multiblokk kubbemur som støttemur til moderne bolig.Multiblokk kubbemur som støttemur til moderne bolig.
Aneto søttemur er en Multiblokk mur med strukturert overflate.Aneto søttemur er en Multiblokk mur med strukturert overflate.

Over ser du: Kubbemur og Aneto støttemur. Foto: Multiblokk

Multiblokk mur utjevner nivåforskjeller

Med en skrånet tomt eller tomt med store nivåforskjeller, er det å bygge mur et godt grep for å få utnyttet tomten. Du kan også bruke mur som levegg og skjerme for innsyn.

Blant Multiblokks produkter finner du produkter som passer like godt til en høy mur som en lav.

  • Kubbemur: En allsidig stein som du kan bruke til støttemur, trappetrinn, blomsterkasser, kantstein, grill eller utekjøkken. Den kommer i mange ulike størrelser og former, og du kan benytte alle sidene på steinen. Passer godt til royalimpregnert og beiset treverk.
  • Aneto støttemur: Et mye valgt produkt som er solid og leveres i en komplett serie med utvendig hjørner, kurvestein og toppstein. Aneto har et utseende med struktur som passer til både moderne og eldre boliger. Den er lett å montere, uten behov for betong.

Les også: Bygge støttemur? Dette må du vite

Multiblokk forskalingsblokk kombinert med hvite tregjerder.Multiblokk forskalingsblokk kombinert med hvite tregjerder.
Multiblokk forskalingsblokk med splitt på mur med trapp.Multiblokk forskalingsblokk med splitt på mur med trapp.

Over ser du: Forskalingsblokk 15 cm bred og Forskalingsblokk med splitt. Foto: Multiblokk

Multiblokk forskalingsmur

Forskalingsblokker er et produkt som tåler mye og kan brukes til alt fra grunnmur og støttemur til garasje og små murer i uterommet. De tørrstables før du helfyller med betong.

En standard forskalingsblokk har en slett overflate og en fals, som gir et minimalistisk uttrykk. Du får også forskalingsblokk med splitt, som vil si med en overflate med struktur som minner om naturstein, og som gjerne oppfattes som mer dekorativt.

  • Forskalingsblokk 20 cm bred og 15 cm bred: Der 15 cm kan brukes til ringmurer, kjellervanger og små støttemurer, kan 20 cm brukes til grunnmur, ringmur, fundament, frittstående mur og støttemur. Blokkene er enkle med rene linjer, som gjør at de passer til alle typer bygg.
  • Forskalskningsblokk med splitt: Forskalingsblokk med høy brannklasse som gir god lydreduksjon. En dekorativ blokk med overflate med struktur og liv, overflaten trenger ingen etterbehandling. Den passer der du skal bygge en vinkelrett støttemur som er mindre plasskrevende.

Byggtorget har flere regionale leverandører av steinprodukter, Multiblokk er en av disse. Utvalget og tilgjengelighet vil variere mellom de ulike byggevarehusene.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg