Byggtorget logoByggtorget logo
gårdstun med fargerike husgårdstun med fargerike hus

Landbruk

Som bonde er du både tømrer og mekaniker. Byggtorget har over hundre varehus for å hjelpe deg med riktig og lokal ekspertise fra Vadsø i nord til Øyslebø i sør.

Rød og hvit driftsbygning på gård og kuer som beiter.Rød og hvit driftsbygning på gård og kuer som beiter.

Vårt hjerte banker for landbruket

Som bonde er du både tømrer og mekaniker. Byggtorget har over hundre varehus for å hjelpe deg med riktig og lokal ekspertise fra Vadsø i nord til Øyslebø i sør.

Gårdstun med brostein og hus malt i hvitt, gult og rødt.Gårdstun med brostein og hus malt i hvitt, gult og rødt.

Flere bønder bør ta bærekraftige materialvalg

Det å velge bærekraftige løsninger handler ikke bare om miljøet, men også å ta gode økonomiske valg på lang sikt – både for deg selv og norsk landbruksindustri.

Gjerde som males hvitt.Gjerde som males hvitt.

Maling og vedlikehold av gårdsbruk

Driftsbygninger krever jevnlig vedlikehold og maling. Da kan det være god hjelp at du finner ekspertisen du trenger i én og samme butikk.

Lysmalt hus med sorte takplater.Lysmalt hus med sorte takplater.

Unngå at været tar taket

Dagens tak må tåle stadig mer ekstremvær, både i form av sterk vind og store nedbørsmengder. Er taket på stallen, låven eller garasjen rustet for å takle dette?

Håndverkere som arbeider med tak og sager på stillas med arbeidsklær.Håndverkere som arbeider med tak og sager på stillas med arbeidsklær.

Er du godt nok beskyttet i hverdagen?

Bønder er overrepresentert i yrkesskadestatistikken. Velg derfor godt arbeidstøy og beskyttelse som gir deg en sikrere arbeidsdag.

Ny kledning på gammelt hus i fargen 2006 Husmannsrød fra Jotun.Ny kledning på gammelt hus i fargen 2006 Husmannsrød fra Jotun.

Ny kledning til gamle hus og gårdsbruk

Trenger våningshuset ny kledning eller låven har tørre og sprukne bord? Velg ferdigbehandlet kledning og slipp malejobben.

Klassisk dobbel ytterdør i sort på hvitt våningshus ved solnedgang.Klassisk dobbel ytterdør i sort på hvitt våningshus ved solnedgang.

Klassisk ytterdør til gårdsbruk

Har du en gammel ytterdør på våningshuset kan det være på tide å bytte til en ny dør. Sjekk ut disse modellene og finn din favoritt.

Forestia eliteX veggplate til landbruk i rom med knagger og verktøy.Forestia eliteX veggplate til landbruk i rom med knagger og verktøy.

Veggplater tilpasset landbruket

Trenger du innvendig vegger til et bygg med høy fuktighet? Dette må du vite om eliteX fra Forestia og Arbor veggplater, fuktbestandige veggplater til landbruk.