Byggtorget logoByggtorget logo
Proff utstyrsavtalerProff utstyrsavtaler
Proff utstyrsavtalerProff utstyrsavtaler

Proff: Våre utstyrsavtaler

Som proffkunde hos Byggtorget er du en viktig kunde. Vi gjør arbeidsdagen enklere med utleie av proffprodukter, verktøyavtale og bistand til avfallshåndtering.

Som proff har du ofte nok å ta tak i. Derfor strekker vi oss langt for å møte dine behov og bistå deg i arbeidsdagen. Vi kan møte deg ute på arbeidsoppdrag, eller inviterer deg gjerne til en av våre avdelinger for en gjennomgang av tjenester og byggevarer.

Vi sørger for å alltid ha de varene og produktene du bruker mest tilgjengelig på lager, slik at du alltid har det du trenger.

Hos oss får du et bredt spekter av bistand fra dyktige fagfolk. Vi hjelper med planlegging, byggesøknader og tilbyr en rekke avtaler til deg som proffkunde.

proffverktøyproffverktøy
proffkundeproffkunde

Verktøy- og festemiddelavtale

Med vår verktøy- og festemiddelavtale sikrer du alltid å ha verktøyet du trenger tilgjengelig. Med proffkontrakt hos oss får du med verktøy- og festemiddelavtale ved kjøp av el-, gass- eller luftverktøy.

Vi garanterer responstid, og du får låne utstyret du trenger mens vi står for reparasjonen av maskinen din.

Utleie av varecontainere

Når du er ute på byggeplassen kan det være en stor fordel å ha tilgang til en utstyrscontainer. Da får du god oversikt over hva du har av verktøy og festemateriell.

En utstyrscontainer kan også bidra til å opprettholde en trygg arbeidsplass. Hos Byggtorget kan du kjøpe eller leie containere i 8, 10 og 20 fots størrelse.

Hjelp til avfallshåndtering

Det er viktig å ha rutiner på plass for avfallshåndtering på byggeplasser. Alle ansatte skal være kjent med avfallsplanen. I TEK17-forskriften står det at 60 prosent av avfallet skal sorteres. EU sier 70 prosent skal gå til gjenbruk og gjenvinning istedenfor forbrenning.

Riktig avfallshåndtering kan være tidkrevende å få til, men er viktig å ha på plass. Vi bistår med rådgivning dersom det trengs. Ta kontakt med din lokale proffselger hos Byggtorget.

PS! Ved å redusere bruken av engangsprodukter og bestille riktig mengde materialer, bidrar du til å redusere mengden avfall i byggebransjen.

Andre viktige tiltak inkluderer å redusere mengden avfall ved å bestille riktige mengder av materialer og å redusere bruken av engangsprodukter. Be gjerne om hjelp til riktig mengdeberegning i ditt lokale Byggtorget byggevarehus.