Byggtorget logoByggtorget logo
proffnettproffnett
proffnettproffnett

Proffnett: Det mest brukervennlige systemet for proffkunder?

For kundene i Proffnett er varehuset åpent 24/7. Det gir både store entreprenører og lokale byggefirmaer mulighet til bedre fortjeneste og mer effektive arbeidsdager.

– Tilbakemeldingene vi får, er at Proffnett er et av de mest brukervennlige systemene proffkundene våre har vært borti. Det går raskt å ta i bruk og er enkelt å finne frem i, sier Jakob Just Mathisen hos Byggtorget Mathisen & Mathisen i Narvik.

Han forteller at Byggtorget sitt system for prosjektstyring, tilbud og bestillinger brukes av både små, mellomstore og store firmaer.

– Tidligere måtte du ringe byggevarehuset for å spørre om pris på varer, lagerstatus og hjelp til å finne frem dokumentasjon. Alt dette ligger i Proffnett, slik at svarene nå er kjapt og enkelt tilgjengelig både fra mobil-app og en egen webløsning – uansett når på døgnet du trenger svar, sier han.

Fordeler med Proffnett

Dette har i stor grad bidratt til å effektivisere både prosjektledere og håndverkernes arbeidsdag, som igjen gir mer ledig kapasitet og bedre fortjeneste for firmaene. Dette er noe av det proffkundene til Byggtorget forteller at de setter mest pris på med Proffnett:

Dette liker proffkundene best med Proffnett

Varehuset er åpent døgnet rundt

Priser er tilgjengelig til enhver tid, både veil. pris og egne avtalepriser. Du får også se lagerstatus, og all relevant produktinformasjon og dokumentasjon.

Lag tilbud direkte i Proffnett

Du slipper å knote med egne utregninger i excel eller tredjepartssystemer. Sett opp tilbud direkte i Proffnett, legg til påslag eller rabatt og send direkte til kunde med firmaets egen logo på. Du kan også bruke prisfilene til å lage egne salgskalkyler per prosjekt.

Alt samles i ett system

Alle prosjekter som er satt opp i Proffnett kan enkelt søkes opp, produkter er synkronisert direkte mot butikksystemet og det er enkelt å generere samledokument av FDV og monteringsanvisninger i prosjektene, samt hente ut materiallister.

Fortsatt personlig service

proff byggtorget

Bilde: Proffnett er enkel på bruke, og tilgjengelig både på mobil, nettbrett og i webversjon. Foto: Byggtorget

Et digitalt verktøy som Proffnett gjør likevel ikke Jakob Just Mathisen og andre proffselgere hos Byggtorget arbeidsledige. Fortsatt blir alle ordre som leveres digitalt mottatt av ditt lokale byggevarehus. Der blir de kvalitetssikret og bekreftet av en proffselger før ordren settes i bestilling. Spesialordre og ikke lagerførte varer må fortsatt bestilles manuelt som tidligere.

– Vi kan imidlertid sette opp tilbud på spesialbestillinger i våre systemer og sende det rett til Proffnett, slik at du likevel har alle prosjektordrene samlet på ett sted, forteller Mathisen.

Selv om det både er effektivt og enkelt å finne svaret på det meste selv i Proffnett, er terskelen for å ta kontakt med en av våre proffselgere like lav som tidligere dersom du trenger gode tips og råd.

Fortsatt er det jo slik at vi vet hvordan ting fungerer der du bor, enten det er snakk om vær og vind eller lokale tradisjoner. Du må ikke glemme at ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!