Byggtorget logoByggtorget logo
logistikk profflogistikk proff
logistikk profflogistikk proff

Proff: Logistikk- og transportløsninger

I en travel arbeidshverdag er det mye som skal være på plass. La oss hjelpe deg med logistikken så arbeidet går så smidig som mulig.

Å få varer levert til rett tid er avgjørende for en effektiv byggeprosess. Vi vet hvor viktig det er for deg med god planlegging av innkjøp og leveranser for å sikre god fremdrift i både små og store prosjekter.

Byggtorget bistår med god dialog fra start til slutt, så du får forutsigbarhet og god kontroll.

Vi tar en prat i forkant av prosjektet og legger en fremdriftsplan for hvordan vi skal løse leveranser og det praktiske rundt det. Ved å få samkjørt fremdriftsplan og leveranseplan, sikrer du en forutsigbar arbeidsprosess. Ved behov stiller vi på befaring på byggeplassen og sørger for at du har alt du trenger.

Hjelp til mengdeberegning og salgskalkyle

Lar du Byggtorget ta hånd om salgskalkyle og mengdeberegning, får du korrekt oversikt i forbruk og sikrer inntjeningen på prosjektet. Våre kollegaer i Mestergruppen Arkitekter hjelper deg med kalkyle både til enebolig, hytte, garasje og andre tilbygg.

Vi kan også bistå med mengdeberegning, som gjør varebestilling og pakkelister til prosjektet ditt enda enklere.

proff logistikkproff logistikk

Effektive bestillinger med Proffnett

Med Proffnett har du varehuset i lomma til enhver tid. Det gir deg oversikt over ordre, faktura, prosjekter og priser. Det gjør at du har full kontroll til enhver tid og mer fleksibilitet i din arbeidshverdag.

I Proffnett kan du sjekke status og tilgjengelighet på lageret, og finner fullstendig prisoversikt med dine egne avtalepriser. I tillegg kan du sette opp tilbud med eget påslag ut til dine sluttkunder.

Selv om du kan håndtere det meste i Proffnett, er vi alltid tilgjengelige i byggevarehusene og på telefon for å bistå med skreddersydde løsninger. Å ta del i prosessen er en viktig innsikt for oss, slik at vi får en god forståelse av din arbeidshverdag.

Alle digitale ordre mottas og kvalitetssikres av en proffselger i ditt lokale byggevarehus før de settes i bestilling.