Byggtorget logoByggtorget logo
To mannlige håndverkere snakker sammen på en byggeplassTo mannlige håndverkere snakker sammen på en byggeplass
To mannlige håndverkere snakker sammen på en byggeplassTo mannlige håndverkere snakker sammen på en byggeplass

Hold varmen på byggeplassen

Noen årstider er tøffere for deg som håndverker enn andre. Heldigvis kan profftjenestene til Byggtorget løse mange utfordringer knyttet til temperatur, vær og vind.

– Her i Kristiansund kan høsten være trist, med mye regn og vind. Det er også sjeldent vi har lange perioder med snø om vinteren, forteller salgssjef Marius Eriksen hos Byggtorget Kristiansund.

Det er ikke så store forhold i den lille kystbyen på Nordmøre. Marius og kollegaene i byggevarehuset blir godt kjent med den lojale basen av proffkunder som er innom både støtt og stadig.

Det gjør dem godt rustet til å skreddersy både butikksortiment og løsninger til proffens daglige utfordringer. Det kan være snakk om alt fra HMS-utstyr og varmt og vanntett arbeidstøy, til sikker lagring av verktøy og veiledning i byggeprosjekter.

Dette er bare noen av tjenestene og produktene du som proffkunde får hos Byggtorget, uansett hvor i landet du jobber:

Arbeidsklær uansett vær

Hos Byggtorget finner du arbeidstøy fra kjente merkevarer som Snickers Workwear og Blåkläder. Klær til den aktuelle sesongen er på lager i varehuset, i tillegg finner du som proffkunde hele utvalget med egne avtalepriser i Proffnett.

Les også: Er du kledd for en våt høst og vinter?

mann kutter plater, pusser opp med arbeidslampen Mareld Vapormann kutter plater, pusser opp med arbeidslampen Mareld Vapor

Arbeidslampen Mareld Vapor. Foto: Luna Norge

Lys i mørketida

Godt arbeidslys er god HMS, og høyst nødvendig i de delene av Norge der vi ikke ser sola på flere måneder. Ifølge Marius Eriksen, er feilen mange gjør å se mer på pris enn funksjon når arbeidslamper skal kjøpes inn.

– Kanskje går man ned et hakk fra det man trenger for å få lampen en tusenlapp billigere,  men da får du jo også en lampe som ikke egner seg godt nok til det behovet du har, påpeker salgssjefen i Kristiansund.

Han forteller at de selger en god del hodelykter til de mindre jobbene, men at arbeidslampa Mareld Vapor 13000 også er en bestselger. Det er en kraftig lampe som kan vinkles i flere retninger, med mange muligheter.


Les også: Våre beste arbeidslamper

Tørt og trygt med varecontainer

Byggtorget tilbyr gunstige avtaler på kjøp eller leie av varecontainer i ulike størrelser til våre proffkunder. Dette kan brukes til å lagre alt fra materialer eller utstyr og verktøy på et tørt og tyverisikker sted. En varecontainer leveres med en tildekket lås, som vil være svært tidkrevende for uvedkommende å eventuelt klippe over.

Bilde av en varecontainer fra Byggtorget

Det kan variere fra sted til sted hvordan tilbudet om varecontainer praktiseres hos Byggtorget. Hos Marius i Kristiansund er det ikke så mange store byggeplasser, men det er noen store kunder som har 10-fots containere på utlån fra varehuset.

– Ved prosjektstart blir kunden invitert inn i butikken for å plukke ut det de trenger av festemidler, verktøy og annet utstyr som skal lagres i varecontaineren, og så får de en god pris på full pakke fra oss, forteller han.

For mindre prosjekter er det kanskje mer aktuelt med lån av håndverkertelt. Ved mer langvarige opphold kan mannskapsvogn også være en mulighet.

Les også: Dette er våre logistikk- og transportløsninger for proffen

Foto under: Pretre

hus under oppføring med precut byggematerialerhus under oppføring med precut byggematerialer

Hjelp til bestilling av precut

Når høsten og vinteren er på sitt villeste og våteste, bør helst veien til tett bygg også være kortere. Hos Byggtorget Kristiansund ser de en økning i bestillinger av precut til både hytter, eneboliger og garasje i vinterhalvåret.

Her kan proffselgerne til Byggtorget bidra med prosjektledelse og kommunikasjon mot leverandør.

– Vi skaffer dere et oversiktlig og godt pristilbud. Selv om vi har god oversikt over de ulike prisene i markedet, tar vi gjerne stikkprøver på flere leverandører for å sikre at dere får den beste prisen på prosjektet, understreker salgssjef Marius hos Byggtorget Kristiansund.

Ønsker du å bli proffkunde hos Byggtorget?

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!