Byggtorget logoByggtorget logo

Proff varecontainer

En varecontainer fylt med det du trenger bidrar til sømløs logistikk i arbeidshverdagen. Byggtorget tilbyr deg gunstig avtale på varecontainere til byggeplassen.

Kjøpe eller leie container? Du bestemmer

Gjennom Byggtorget får du en gunstig avtale, og du velger selv om containeren skal kjøpes eller leies.

Containerne fås i ulike størrelser og utførelser

Containerne er Byggtorget-profilerte og kan leveres i 8, 10 og 20 fots størrelse. Dersom du ønsker, kan de leveres ferdig innredet med hyllesystemer, strøm og isolering - alt som gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv.

La Byggtorget sørge for påfyll

Ikke la mangel på en skruepakke eller påkrevd verneutstyr stoppe arbeidet. Vi kan sørge for etterfylling, slik at festemidler, verktøy og forbruksmateriell er på plass. Dermed har du nødvendig materiell til enhver tid.

Effektiv og tørr saging med sagstasjon

Med en container som inneholder sagstasjon håndterer du saging tørt og effektivt. Sagstasjonen er en 20 fots container med Ernex gjerdesag, rullebord og fastmontert avsug. Containeren har to endedører for effektiv og skånsom inn- og utbæring av materialer.

Trygghet når du avslutter arbeidsdagen

Tyverier av verdifullt verktøy og andre hjelpemidler på byggeplassen er dessverre et problem en del håndverkere har opplevd. Med en Byggtorget varecontainer kan du låse inn og sikre utstyret når du forlater byggeplassen for dagen.

Vite mer? Ta kontakt med proffselger hos ditt lokale Byggtorget varehus.