Byggtorget logoByggtorget logo
Lyst baderom med baderomsplater fra FiboLyst baderom med baderomsplater fra Fibo
Lyst baderom med baderomsplater fra FiboLyst baderom med baderomsplater fra Fibo

Nytt baderom på 1-2-3

Skal du pusse opp eller velge innredning til et helt nytt bad, bør du vurdere baderomsplater som et alternativ til tradisjonelle fliser på veggene.

Badet er rommet hvor du starter og avslutter dagen, og det er ingenting som setter velvære i fokus i hjemmet som et fint baderom. Skal du pusse opp baderommet eller bygge nytt er baderomsplater et godt alternativ til fliser.

Baderom med baderomsplater til vegg i cementutførsel

Bilde: Baderomsplater er enkle å montere og enkle å holde rene. Foto: Fibo

Baderomsplater er enkle å montere

Baderomsplater er veggplater som du kan montere på eksisterende vegger eller direkte på stenderverket. Platene kommer i mange ulike utførsler, er slitesterke og selvfølgelig vanntette.

Fordeler med veggplater på badet

En stor fordel med veggpaneler er at monteringen er mye enklere enn å legge fliser. Det i kombinasjon med lavere materialkostnader, gjør at prisen blir rimeligere. I tillegg til at baderomsplater er enkle å montere er de også svært enkle å vaske, fordi de ikke har fuger.

Les også: Alt du må vite om spilevegg

Har du tenkt å gjøre jobben med montering selv, bør du spørre i ditt lokale Byggtorget byggevarehus hva slags underlag platene kan festes på, slik at du er sikker på å få et bra sluttresultat.

Mørkt baderom med baderomplater på veggene

Bilde: Fibo baderomsplater kommer i mange utførsler, og passer derfor enhver stil. Foto: Fibo

Kommer i mange farger

Fibo baderomsplater er laget av syv lag bjørkefinér, kledd med høytrykkslaminat, som består av både dekor og en utvendig membran. Baderomsplater vil passe til enhver stil ettersom du går de både med og uten flismønster, i alt fra hvitt og sort til blått og gult, eller du kan få de i forskjellige steinmønstre som terrasso og marmor.

Sorte detaljer

Skal du ha sorte baderomsdetaljer på baderommet, som for eksempel armatur eller dusjsett, kan du kombinere det med matchende baderomsvifte i svart fra Flexit.

Les også: Orden på vaskerommet

Enklere flislegging?

Dersom du likevel går for fliser, skal du være klar over at det finnes et alternativ til tradisjonell membran, kalt Membra. Det er et selvklebende membransystem som bygger mindre, og går raskere å legge.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg