Byggtorget logoByggtorget logo
Baderom med mørkegrå møbler og sort servantBaderom med mørkegrå møbler og sort servant
Baderom med mørkegrå møbler og sort servantBaderom med mørkegrå møbler og sort servant

Gi badet et løft

Det er mye du kan gjøre med badet uten å foreta en full og kostbar rehabilitering. Hafa har nylig lansert en kolleksjon som gjør veien til drømmebadet enda kortere.

Designer Therese Samuelsson står bak Hafa Colour Concept, som består av fire ulike stiler med tidsaktuelle farger og materialer til baderommet. Disse stilforslagene kan hjelpe deg å skape drømmebadet – enten du bygger helt nytt, eller kun skal foreta en oppgradering.

– Serien består av blant annet baderomsmøbler, blandebatterier, servanter, dusjer, håndtak og speil. Alt som er med på å gi badet ditt en helt ny stil. Vi har gjort det enklere å fornye badet, forteller Truls Moberget i Hafa.

Messing baderomsdetaljer i stilleben

Bilde: Her ser du Calm. Foto: Hafa

Fire ulike stiler

De fire stilene har fått navnene Calm, Lush, Silent og Crisp.

Hafa Calm har en messingfinish, som gir en varm atmosfære. Passer godt til farger som nougat og kremhvit, og står fint til materialer som kalkstein, glass og mørkt treverk.

Les også: Disse fargene bør du velge

Hafa Lush er tøffere i stilen med detaljer i svart krom, som gir et litt industrielt preg. Passer godt til farger som antrasitt, gråtoner og matt svart. Linstoffer, rå betong, grønne planter, stål og glass vil matche fint.

Hafa Silent har detaljer i svart og antrasitt, som skaper en ro. Farger som matt svart, antrasitt, hvitt og krom vil passe godt, mens bruk av porselen, lakkert metall og betong vil understreke stilen.

Hafa Crisp har et lyst og friskt uttrykk med detaljer i blank krom. Blir ekstra fint i et lyst bad i hvitt, lysegrått eller lyse pasteller, og kan med fordel kombineres med materialer som lin, porselen, glass, marmor og lyst tre.

Hvite baderomsdetaljer i stilleben

Bilde: Crisp er hvitt, lyst og friskt. Foto: Hafa

Miks materialer

– Dette er moderne produkter, med rene linjer, som gjør renholdet enkelt. Her er det tatt hensyn til det meste, understreker Moberget, og legger til at det ikke en noe i veien for å blande de ulike konseptene.

Les også: Dette bør du tenke på når skal velge innerdør

Det synes også interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord hos Byggtorget er en god idé:

– Et lurt tips er å blande materialer. Å male taket i samme farge som veggene, gir også en lun følelse.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg