Byggtorget logoByggtorget logo
Baderom med LitexplaterBaderom med Litexplater
Baderom med LitexplaterBaderom med Litexplater

Slik får du et trygt og vanntett bad

En god morgen starter på badet. Det skal være et bad du trives i og da er det en selvfølge at det er trygt og tett.

Du skal føle deg helt sikker på at vegger, gulv og bakenforliggende konstruksjoner er beskyttet mot vann og fukt.

Er det ett sted du ikke ønsker å ta sjanser, er det med baderommet. Konsekvensene av dårlig utført arbeid kan gi hodebry og påføre store kostnader. Heldigvis finnes det systemer som sikrer et trygt resultat, uten at arbeidet er særlig komplisert.

Ja, klart du kan montere Litex-plater selv

Litex tilbyr et komplett våtromsystem for gulv og vegg med en produktgaranti på 25 år. Damptettheten er 7800 sd-meter, som er 780 ganger høyere enn kravet i Norge, uten videre behandling av platene.

Litexplaten er vann- og damptett, og er både enkel og rask å montere. Det skal ikke påføres membran utenpå platen, så badet ditt er klart for flislegging umiddelbart.

Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan også brukes til innbygginger og konstruksjoner. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter.

Produsert i Norge

Alle Litexplater blir produsert i Sandefjord, med stort fokus på bærekraft.

Produktberegner

Klikk deg her og sjekk ut Litex produktberegner. Gjennom noen enkle steg får du en komplett plukkliste tilsendt på mail, som du kan ta med deg til din lokale Byggtorget butikk. Enklere blir det ikke.

Mobiltelefon med kjøpshjelp fra Litex

Våre dyktige Byggtorget-eksperter hjelper deg gjerne med ditt nye bad - Slik at det blir akkurat slik du drømmer om.

Ønsker du jobben gjort Ferdig snekra?

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å.

Slik monterer du Litex membranplater

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg