Byggtorget logoByggtorget logo
Trestubbe i skogen med synlige årringerTrestubbe i skogen med synlige årringer
Trestubbe i skogen med synlige årringerTrestubbe i skogen med synlige årringer

Hunton Vindtett Plus™ gir bedre U-verdi i veggen

Med tykkere vindtettplater og den nye muligheten for fals får du en produktserie som er perfekt for det norske klimaet.

Mange husbyggere har fått øynene opp for de tykkere platene i produktserien Hunton Vindtett Plus™, som kan bestilles med 15 mm, 19 mm og 25 mm tykkelse. En av dem er byggmester Kristher Kopperud, som driver Kopperud Bygg AS. Han er en ivrig bruker av Hunton Vindtett Plus™.

– Tykkere vindtettplater isolerer bedre. Materialet holder godt på temperaturen, og spesielt på rehabiliteringsjobber er Hunton bra, utdyper Kopperud.

Les mer om andre Hunton-produkter her!

Han trekker frem de lave U-verdiene til Hunton Vindtett Plus™-serien (λ=0,045-0,05) som et bevis på at produktene holder veldig godt på varmen.

Nyhet: Nå tilbyr Hunton tykkere vindtettplater med fals

Hunton Vindtett Plus™ er basert på markedslederen Hunton Vindtett, som siden lanseringen i 1969 har blitt valgt til mange norske hjem.

Nå tilbyr Hunton også fals på de tykkere platene i Vindtett Plusserien. Fals gir økte bruksområder fordi platene også kan brukes på varierende stenderbredder. Fals gjør også byggeprosessen raskere og rimeligere, fordi det blir enklere å få til en perfekt skjøt, samtidig som man reduserer antall innfestninger i plateskjøten.

De viktigste egenskapene til Hunton Vindtett Plus™ er:

  • Kan stå utildekket i inntil 6 mnd., to trinns-tetting ikke nødvendig
  • Leveres med eller uten fals
  • Kan leveres formatskåret på spesialmål
  • Magasinerer fukt og reduserer kondens
  • Markedets beste kuldebrobrytende vindsperre
  • Vindavstivende, robust og dimensjonsstabil
  • UV-bestandig
  • En diffusjonsåpen vindsperre som er enkel å montere
  • Produsert på Gjøvik av kortreist treflis
  • Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk

Hunton Vindtett reduserer kuldebroer

Tømrer Fredrik Stebekk i Stebekk Bygg AS har hatt mange gode erfaringer med Hunton Vindtett Plus™. Han trekker særlig fram at platene er gode til å redusere kuldebroer.

– Med Hunton Vindtett Plus™ får du enda bedre isolasjon på bærende konstruksjon over stender og bedre u-verdi i veggen. Tre isolerer veldig godt selv i komprimert tilstand. Den store fordelen med tre er at det holder en jevn temperatur.

Stebekk er også imponert over at platene har svært god evne til å tåle vann og fukt.

– Hunton-platene er gode til å hjelpe med å få fukten ut av veggen og de nye, tykkere platene tåler enda mer. Det skiller dem fra mange andre vindsperrer.

Flere muligheter for husbyggere

Salgssjef i Hunton, Odd-Vidar Andresen, er overbevist om at det nye tilbudet vil bli tatt godt imot hos mange husbyggere.

– Nå har husbyggerne større mulighet til å finne produkter som passer akkurat for dem. Hunton Vindtett Plus™ kan tåle alt hva det norske klimaet kan utsette oss for, og med fals blir det lettere enn tidligere å få det resultatet du vil ha.

– Fornøyde kunder er det viktigste for oss, og vi er stolte over at vi har fått mange bra tilbakemeldinger, avslutter han.

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!