Byggtorget logoByggtorget logo
moderne hus med spilekledning og knalloransje ytterdør fra Swedoormoderne hus med spilekledning og knalloransje ytterdør fra Swedoor
moderne hus med spilekledning og knalloransje ytterdør fra Swedoormoderne hus med spilekledning og knalloransje ytterdør fra Swedoor

Nytt klimavennlig konsept for ytterdører

Dørprodusenten Swedoor lanserer ECO – et nytt klimavennlig konsept for ytterdører som imøtekommer de økende kravene til bærekraftige byggematerialer.

Swedoors ECO – er et nytt og bærekraftig tilvalg til ytterdører, sidefelt og overlys i ADVANCE-LINE serien. Dette tilvalget er et naturlig valg for små og store byggeprosjekter hvor det planlegges passivhus.

Nye fordeler med samme kjente design

Det er mange fordeler ved å velge ECO. Først og fremst får døren bedre isolasjonsegenskaper som bidrar til lavere energiforbruk og bedre inneklima. I tillegg er dørens kjernemateriale laget av miljøvennlig trefiber.

ECO inngår som en del av det eksisterende designutvalget i ADVANCE-LINE serien. Det betyr at de forbedrede miljøegenskapene vi tilbyr ikke går utover dørens design. Det ECO derimot skiller seg ut på, er at dørene får en sterkere overflatefinish og en større glassåpning, med en kvistfri og minimalistisk karm.

Fakta om ECO

• Et bærekraftig tilvalg til det eksisterende sortimentet av ytterdører i ADVANCE-LINE serien

• Imøtekommer fremtidens energikrav i byggesektoren

• Kjernematerialet består av miljøvennlig og porøs trefiber

• 3-lags glass og 77 mm tykt dørblad for maksimal isolasjon

• FSC-sertifisert tre

• Kvistfri karm med sterkere overflatefinish

ADVANCE-LINE er en dørserie fra Swedoor som lar deg velge mellom en rekke ulike design, farger, overflater, glass og materialer.

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!