Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Forestia eliteX - Robuste, skrufaste veggplater

For å skape et ryddig oppbevaringsrom, enten det er en garasje eller en bod, kommer du langt med en robust vegg. Slike rom har ofte åpent reisverk uten plater på veggene, og da blir det straks litt tilfeldig hvordan man henger opp ting. Kler du eliteX plater på reisverket har du straks en solid base for å henge opp alt fra sykler til ski.

sterke veggplater til feks oppheng i  garasje

Hvor mye tåler eliteX?

Veggplatene er svært solide og har høy skrufasthet. De har en hard overflate og tåler derfor mye juling. Det betyr at du fint kan henge opp både vinterdekk og sykler på veggen, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia. Men hva skjer når du henger disse tingene på veggen? Jo, det blir skittent over tid. Velger du de mørkeste valørene i eliteX-sortimentet, Grå Skifer eller Grå Sand, vil ikke merkene synes så godt. Og skulle du ha behov for å vaske over veggen, så er det ingen sak. Platene er behandlet, så de tåler godt både enkel spyling, klut og såpevann. Dette er hardføre saker, forsikrer Sørlie.

Utvalg farger eliteX veggplater

EliteX egner seg godt til garasjer som til boder og vaskerom. Med en robust vegg vil man kunne henge opp alt av hageutstyr, verktøy og annet utstyr direkte på veggen i et logisk system. Mulighetene er uendelige, og med eliteX legger man til rette for å skape orden på en prisvennlig måte - en gang for alle.

Forestia eliteX leveres med låseprofil for en slett vegg og i dekorene Jasmund, Macenzie, Fersco, Grå sand, Hvit og Grå skifer. Du kan velge mellom to lengder, 2,39 og 2,60m. Det finnes også tilhørende listverk som innvendig hjørnelist, utvendig hjørnelist, horisontallist, to-delt skjøtelist og sokkellist. Veggplatene er klassifisert i klimaklasse 2.