Byggtorget logoByggtorget logo

Effektiv bygging med Masonite I-bjelker

Masonite I-bjelker kan oppgradere byggkvaliteten samtidig som kostnader og produksjonstid kuttes.

Moderne bygg krever moderne løsninger

– Det bygges stadig flere funkisboliger i minimalistisk stil med lite listverk. Da er det helt avgjørende å ha stabile, stive og rette bjelker, som tåler temperatursvingninger og krymper minimalt, forteller Bjørn Ødegård, salgssjef Husprodusenter og entreprnører i Byggma. Masonite Beams er et selskap i Byggmagruppen.

– I-bjelkene fra Masonite er svært formstabile og kommer i alle mulige varianter for både vegg, tak og bjelkelag. Det gir et utrolig fleksibelt byggsystem som lar deg bygge raskere, av høyere kvalitet, på både kortere tid og et mer kostnadsbesparende vis, mener Ødegård.

Gjør jobben lettere

Salgsingeniør Keven Sjursen ser også store fordeler ved Masonite utover kvaliteten på I-bjelkene. – Med Masonite får en både gulvbjelker, bindingsverk og takverk i én leveranse, noe som kan forenkle logistikken for hele byggeprosjektet ved å forhindre forsinkelser og andre uforutsette hindringer, forklarer han. – I tillegg er bjelkene fra Masonite svært lette i vekt sammenlignet med for eksempel heltre, slik at en fort får opptil ett tonn mindre å løfte og flytte på. Og resultatet er en minst like solid konstruksjon, som attpåtil gir flere muligheter.

Proffene velger I-bjelker fra Masonite

Salgssjef Bjørn forteller om stor entusiasme rundt I-bjelkene. – Jeg får mange positive tilbakemeldinger på at disse bjelkene blant annet gjør det enklere å skjule tekniske installasjoner og skape ekstra himlingshøyde. Den viktigste grunnen for tilfredse fagfolk mener han derimot er de kjente egenskapene til Masonite, nemlig at de er lette og energieffektive, har stor spennvidde og minimal vridning og krymp, og ikke minst mulighet for å lage store hull i steget, helt ut til flensene.

Dokumenterte løsninger gir fornøyd sluttbruker

Salgsingeniør Keven oppsummerer det slik: – Masonite I-bjelkene er populære blant fagfolk på grunn av totalpakken med enkel montering, fleksibilitet og stabilitet, kvalitet med tanke på sluttbruker, og ikke minst tryggheten på dokumenterte konstruksjonsløsninger. – I tillegg er det et prisgunstig produkt som det er lønnsomt å benytte i de fleste byggeprosjekter, avslutter Sjursen.

Masonite har en egen hulltakningsapp – til stor hjelp i beregningene. Denne finner du enkelt på App Store. Besøk www.masonite.no for mer informasjon og bygg mer effektivt på ditt neste prosjekt!

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!