Byggtorget logoByggtorget logo
snekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslodesnekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslode
snekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslodesnekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslode

Alltid stort utvalg i luft-, gass- og el-verktøy av god kvalitet

Håvard Aune hos Byggtorget Hell Sagbruk & Høvleri vet godt hvor viktig det er for deg som proffkunde med verktøy av god kvalitet og kort reklamasjonstid dersom uhell skulle skje.

– Det aller viktigste for våre kunder er at verktøyet vi tilbyr er av god kvalitet og alltid finnes på lager. I tillegg er det avgjørende med kort responstid dersom man skulle være uheldig med en maskin, forteller Håvard Aune.

Nettopp dette er også viktige kriterier for Hell Sagbruk & Høvleri og de over 100 øvrige Byggtorget varehusene du finner over hele landet. Derfor kan du som proffkunde også stole på at våre fagfolk gjør sitt beste for å legge til rette for at du og dine kolleger skal ha en så ukomplisert arbeidshverdag som mulig.

Egen verktøy- og festemiddelavtale

Med proffkontrakt hos Byggtorget, får du med vår verktøy- og festemiddelavtale ved kjøp av luft-, gass- eller el-verktøy. Dersom maskinen din trenger reparasjon fikser vi det, mens du i mellomtiden får låne utstyret du trenger av oss.

Les mer om verktøyavtalen

Dersom du velger vår festemiddelavtale, får du kjøpe luft-, gass- eller el-verktøyet du trenger til en ekstra fordelaktig pris, så lenge du kjøper skruer, spiker eller annet festemateriell gjennom Byggtorget.

Les mer om festemiddelavtalen

proffselger fra Byggtorget står med ryggen til og snakker til en håndverkerproffselger fra Byggtorget står med ryggen til og snakker til en håndverker

Bestselgere blant gass- og el-verktøy

– Hos oss selges det mye av 40V-serien til Makita. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra de som allerede har kjøpt utstyret, forteller Håvard hos Byggtorget Hell Sag & Høvleri.

Øverst på salgslisten troner Makita LS002GZ01 kapp- og gjærsag XGT 40V, i tillegg er bajonettsaga JR002GZ veldig populær.

– Den er et godt verktøy også for kapping av stål, legger proffselgeren til.

Blant gassverktøy er Paslode sin Dykkpistol IM50 og Spikerpistol IM90Xi de mest populære. Også den nye beslagspikerpistolen PPN50Xi Lithium kan anbefales for håndverkere som vil jobbe raskt og nøyaktig.

– Gasspistoler gjør det enklere å jobbe i stillas og lignende steder der det er mindre praktisk med trykkluft, påpeker Håvard.

Du finner også verktøy fra Milwaukee i flere av våre byggevarehus. Logg inn i Proffnett for å se hele utvalget av el-verktøy og dine avtalepriser.

Mann fester i betong med en boltemaskin

Nyhet: Pulsa 27P boltepistol

Pulsa 27P erstatter boltepistolen Pulsa 40, og er en av de letteste, mest allsidige og kraftigste boltepistolene på markedet. Her får du 10 000 skudd per batteriladning.

Dette er et fleksibelt verktøy for flere applikasjoner. Du kan feste metallskinner til stål, murverk og betong – eller du kan bytte nesestykke for å feste kabler, rør og kanaler med det samme verktøyet.

Sammenlignet med mange andre maskiner, får du her et godt balansert og ergonomisk verktøy som reduserer tretthet i hånd- og håndledd.

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!