Byggtorget logoByggtorget logo
Snekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslode.Snekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslode.
Snekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslode.Snekker på byggeplass som jobber med dykkertpistol fra Paslode.

Alltid stort utvalg i luft-, gass- og el-verktøy av god kvalitet

Håvard Aune hos Byggtorget Hell Sagbruk & Høvleri vet godt hvor viktig det er for deg som proffkunde med verktøy av god kvalitet og kort reklamasjonstid dersom uhell skulle skje.

– Det aller viktigste for våre kunder er at verktøyet vi tilbyr er av god kvalitet og alltid finnes på lager. I tillegg er det avgjørende med kort responstid dersom man skulle være uheldig med en maskin, forteller Håvard Aune.

Nettopp dette er også viktige kriterier for Hell Sagbruk & Høvleri og de over 100 øvrige Byggtorget varehusene du finner over hele landet. Derfor kan du som proffkunde også stole på at våre fagfolk gjør sitt beste for å legge til rette for at du og dine kolleger skal ha en så ukomplisert arbeidshverdag som mulig.

Egen verktøy- og festemiddelavtale

Med proffkontrakt hos Byggtorget, får du med vår verktøy- og festemiddelavtale ved kjøp av luft-, gass- eller el-verktøy. Dersom maskinen din trenger reparasjon fikser vi det, mens du i mellomtiden får låne utstyret du trenger av oss.

Les mer om verktøyavtalen

Dersom du velger vår festemiddelavtale, får du kjøpe luft-, gass- eller el-verktøyet du trenger til en ekstra fordelaktig pris så lenge du kjøper skruer, spiker eller annet festemateriell gjennom Byggtorget.

Les mer om festemiddelavtalen

Her finner du oss

Hos Byggtorget får du lokal kompetanse og kyndig veiledning fra hyggelige fagfolk. Vi har tilgang til nesten alt du måtte trenge av byggevarer – resten kan vi skaffe. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!

Proffselger fra Byggtorget står med ryggen til og snakker til en håndverker.

Bilde: Med proffkontrakt hos Byggtorget får du med vår verktøy- og festemiddelavtale ved kjøp av luft-, gass- eller el-verktøy. Foto: Byggtorget

Bestselgere blant gass- og el-verktøy

– Hos oss selges det mye av 40V-serien til Makita. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra de som allerede har kjøpt dette utstyret, forteller Håvard hos Byggtorget Hell Sag & Høvleri.

Øverst på salgslisten troner Makita LS002GZ01 kapp- og gjærsag XGT 40V, i tillegg er bajonettsaga JR002GZ veldig populær.

– Den er et godt verktøy også for kapping av stål, legger proffselgeren til.

Blant gassverktøy er Paslode sin Dykkpistol IM50 og Spikerpistol IM90Xi de mest populære. Også den nye beslagspikerpistolen PPN50Xi Lithium kan anbefales for håndverkere som vil jobbe raskt og nøyaktig.

– Gasspistoler gjør det enklere å jobbe i stillas og lignende steder der det er mindre praktisk med trykkluft, påpeker Håvard.

Du finner også verktøy fra Milwaukee i flere av våre byggevarehus. Logg inn i Proffnett for å se hele utvalget av el-verktøy og dine avtalepriser.

Utvalgte el-verktøy vi anbefaler

Spikerpistol FN 34/90 fra ESSVE

Person som bruker spikerpistol fra ESSVE.

Bilde: ESSVE Spikerpistol FN 34/90 for spikring av bjelkelag, reisverk, utvendig kledning, panel, sponplater m.m. Foto: ESSVE

ESSVE Spikerpistol FN 34/90 er en kraftfull spikerpistol utstyrt med flere smarte funksjoner. Den har Euro svivelkobling med 360 graders rotasjon som forhindrer krøll på slangen, har hurtigbryter for singel-/støtspikring og gummiert avtrekker. Med papirbåndet spiker unngår du plastsprut fra båndet som kan rikosjere eller sitte igjen i kledningen.

Med forlenget gummihåndtak får du et ergonomisk grep, det korte magasinet gir også bedre balanse, og vinkelen gjør at du kommer lettere til der det er trange plasser.

ESSVE Spikerpistol FN 34/90 passer for spikring av bjelkelag, panel, reisverk, sponplater, utvendig kledning m.m.

M18 RLOH600-201C fra MILWAUKEE®

Rotasjonslaser på byggeplass.

Bilde: TB M18 RLOH600-201C har en rekkevidde på 600 meter dersom du bruker den med en detektor (RD600). Foto: MILWAUKEE®

MILWAUKEE® M18™ 600 m horisontal rotasjonslaser med ONE-KEY™ er en roterende laser optimert for utendørsbruk. Den har en rekkevidde på 600 meter når den brukes med en detektor (RD600). Bruker du et M18™ 2,0Ah batteri har den 40+ timers driftstid.

Laseren har manuelle maskeluker for å forhindre laserinterferens og eventuell refleksjon fra vinduer, støtalarm som varsler når laseren har blitt flyttet eller støtt og integrert ONE-KEY™. M18 RLOH600-201C er støvtett og spylsikker (IP66) og har 1,5 meter fallklassifisering.

Paslode IM65 fra ITW Construction Products

Nærbilde av gassdreven dykkertpistol.

Bilde: Foto: ITW Construction

Paslode IM65 fra ITW Construction Products er et kvalitetsverktøy som hjelper deg med å utføre jobben raskt og effektivt. Den premium gassdrevne dykkertpistolen med litiumbatteri har opptil 10 000 skudd ved full opplading i 1,5 time, og 200 skudd ved to minutters opplading.

Paslode IM65 har optimal vekt og balanse, og er utformet for optimal siktlinje slik at du får nøyaktig festing og kommer til på trange plasser.

Den kan brukes til blant annet treverk, MDF, listverk og trapperekkverk. Med gumminesen unngår du merker. Den har også automatisk stopp ved siste spiker.

Kapp- og gjærsag LS002G fra Makita

Kapp- og gjærsag som sager gjennom en treplanke.

Bilde: LS002G fungerer trådløst med Bluetootk-støvsuger. Foto: Makita

LS002G fra Makita er en kraftig og kompakt sag med 216 mm sagblad og børsteløs motor i XGT® 40V max batteriserien. Den har LED-lys med skyggesikte og solid dobbel glidemekanisme for presise kutt. På grunn av glidemekanismens utforming kan sagen stå helt inntil veggen. LS002G har en kapasitet på 70x312 mm ved 90 graders kutt og fungerer trådløst med Bluetooth støvsuger.

Hold det rent på byggeplassen

M18 FUEL™ 23L L-CLASS STØVSUGER fra MILWAUKEE®

Håndverker som bruker støvsuger mens han kapper på bygeplass.

Bilde: HEPA H13-filteret i M18 FUEL™ 23L L-Class fanger opp 99,97 prosent av luftbårne partikler ned til 0,3 mikron. Foto: MILWAUKEE®

M18 FUEL™ 23L L-Class er en våt/tørr støvsuger som leverer god ytelse, holdbarhet og allsidighet til rengjøring av arbeidsplassen. Den har slitesterke hjul og slanger, er utstyrt med POWERSTATE™ børsteløs motor og REDLITHIUM™ teknologi som både leverer mer kraft og er kjøligere i bruk.

HEPA H13-filteret fanger opp 99,97 prosent av luftbårne partikler ned til 0,3 mikron. Den har en robust avtakbar beholder og hjulene kan låses slik at den er enkel å transportere. Støvsugeren har et todelt slangedesign, støvsugerslangen er 2,7 m lang og fremstilt av antistatiske materialer.

På maks effekt får du opp til 34 minutter kontinuerlig rengjøring (opp til 480 m²), som kan forlenges til 49 minutter (opp til 545 m²) ved bruk av to M18™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah batterier. M18 FUEL™ støvsugeren er også DEK 26-kompatibel for effektiv støvavsug fra elverktøy.

M18 FUEL™ 23L L-Class støvsugeren er kompatibel med hele M18™ serien, som nå består av mer enn 200 verktøyløsninger på samme batteriplattform.

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!