Byggtorget logoByggtorget logo

Drømmegarderoben finner du hos Byggtorget

Skyvedørsgarderobe på kjøkken med utsiktSkyvedørsgarderobe på kjøkken med utsikt

Drømmegarderoben finner du hos Byggtorget

Byggtorget har et stort utvalg i modeller og utførelser fra kjente og trygge leverandører som Langlo, Elfa, Drømmekjøkkenet, Sigdal og JKE.

Enten du foretrekker åpen, lukket, fastmontert eller frittstående, og om du liker tradisjonell eller moderne - I Byggtorget har vi garderobeløsninger som passer alle klær, stil og rom.

Våre dyktige eksperter hjelper deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om.

Ønsker du jobben gjort Ferdig snekra?

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å.

Langlo garderobe og oppbevaring

Akkurat som hvert hjem er unikt, har alle Langlos fronter et unikt uttrykk og kan tilpasses ditt hjem på millimeteren.

Oppdag Langlos nye kolleksjon med skyvedører og finn ut hvilken som er din favoritt.

Med nyheten XTreme matt får du en lavreflekterende og flott overflate som er motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Med Langlos enkle og smarte løsninger kan du forandre rommet ditt totalt.

Pudderosa skyvedørsgarderobe i gang

Personlig stil

Den eneste som kan si hvordan oppbevaringen din skal være, er du! Skap et personlig uttrykk med én av Langlos 9 nye overflater og bygg din egen garderobeløsning basert på din egen stil.

Skyvedørsgarderobe på soverom med grønne vegger

Smarte Elfa-oppbevaringsløsninger

Planlegg og tilpass drømmegarderoben etter dine oppbevaringsbehov. Uansett om du har mange skjorter, sko, bukser eller annet tilbehør finnes det i tillegg tilpasset tilbehør til oppbevaring av klær. Velg om du vil ha klærne dine bak trendige skyvedører eller få full oversikt med en åpen oppbevaringsløsning.

Kvinne som står i walk-in garderobe og plukker klær.

Jente rydder i garderoben med kurver og oppheng

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg