Byggtorget logoByggtorget logo
Steng lyden ute med støydempende vinduerSteng lyden ute med støydempende vinduer
Steng lyden ute med støydempende vinduerSteng lyden ute med støydempende vinduer

Steng lyden ute med støydempende glass

Har du eldre vinduer i huset ditt, har du helt sikkert lagt merke til at de ikke er spesielt gode på å dempe lyd.

Selv om det kanskje er praktisk å kunne snakke med en som står utendørs uten å åpne vinduet, kan det være svært plagsomt og faktisk helseskadelig, dersom du bor i et område med mye støy.

Investerer du i nye vinduer, får du vesentlig bedre lydegenskaper uansett hvilket vindu du velger. Det henger sammen med at nye vinduer både er tettere, har tykkere/bedre glass og lukkemekanismer som gjør at vinduet slutter tett og godt inntil karmen. Normale vinduer kan typisk redusere støy med rundt 30 desibel.

Les også: Nye vinduer? Tenk gjennom dette først

Støydempende vindusglass

Bor du like ved en trafikkert vei eller et område som er utsatt for mye annen støy, bør du likevel vurdere et vindu med støy- eller lyddempende glass. De kan redusere støyen med opptil 40 desibel. Synes du det høres lite ut?

Desibelskalaen fungerer slik at en endring på 5-6 desibel oppfattes som en meget tydelig endring, mens en endring på 8-10 desibel oppfattes som en fordobling eller halvering av lyden.

Så ved å velge et støydempende vindu, vil du faktisk oppleve vesentlig lydreduksjon kontra et standard vindu.

Les også: Sikkerhetsglass gjør boligen din tryggere

Vi hjelper deg med hele prosjektet!

Når vi sier at vi tar hele jobben, så mener vi det. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss om prosjektet ditt, så tar vi en befaring og gir deg et tilbud på hele jobben.

Slik fungerer Ferdig Snekra:

  1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig pris og løsning.
  2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.
  3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra Byggtorget. Enklere blir det ikke.

Som Ferdig Snekra-kunde får du:

  • Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet - enten det er stort eller lite.
  • Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt
  • Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier.
  • Konkurransedyktige priser fordi Byggtorget er en ledende aktør i byggevarebransjen. Vi tilbyr deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.
  • Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra Byggtorget som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid.