Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Få ferdig bod eller hagestue på én dag

En bod, hagestue eller redskapsbod er relativt raskt og enkelt å sette opp. Velger du et byggesett fra Talgø får du et norskprodusert, solid bygg med universelt design.

Har du alltid hatt lyst på utebod i hagen eller en hagestue hvor du kan ta i mot gjester? Det trenger heldigvis ikke å være en stor jobb å bygge det. Holder du deg innenfor lovverket og reguleringsplanene for eiendommen kan du bygge inntil 50 kvadratmeter på egen tomt uten å søke.

Et anneks kan gi deg en hyggelig sommerstue for sene sommerkvelder, en separat vinterhage eller ditt eget lille atelier, mens en bod vil gi deg mulighet til å oppbevare utstyr og hagemøbler innendørs om vinteren.

Les også: Dette er de nye byggereglene: Dette kan du bygge uten å søke

Hos Byggtorget får du både lokal kompetanse og kyndig veiledning fra våre hyggelige fagfolk. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!

Redskapsbod med åpen dør i hage som er bygget av redskapsbod byggesett fra Talgø.
Hagebod med sitteplass som er bygget med bod byggesett fra Talgø.

Bilder over: En bod til å oppbevare hageredskaper eller sportsutstyr gir et ryddigere uterom, samtidig som eiendelene dine skjermes for vær og vind. Foto: Talgø MøreRoyal

Redskapsbod

Du kan aldri få nok lagringsplass. Har du hage er det kjekt med en ekstra utebod der du kan lagre hageredskap, verktøy og for eksempel gressklipper.

Fordelen med en redskapsbod er at den ikke nødvendigvis trenger å ta så stor plass, så selv i litt mindre hager kan du få plass til en bod.

Velger du en litt større bod kan du også få plass til for eksempel sportsutstyr og sykkel.

Hagebod byggesett

I større hager er kanskje ikke en redskapsbod nok for å lagre det du trenger å skjerme mot vær og vind gjennom vinteren. Med en større hagebod kan du oppbevare både utemøbler og puter og annet hageutstyr som potter, vannkanner, sykler og ved innendørs når utesesongen er over.

Uavhengig av hva slags bod og størrelse du går for, er det fine med byggesett at du kan bygge en enkel bod eller et anneks på relativt kort tid selv.

Illustrasjon av redskapsbod fra Talgø.
Illustrasjon av hagestue med skyvedører fra Talgø.
Illustrasjon av liten hagestue fra Talgø.

Bilder over: Talgø PlusConecpt er modulbaserte løsninger av boder og hagestuer. Her ser du Sportsbod 1851, Hagestue 1806 og Hagestue 1801SD. Foto: Talgø MøreRoyal

Hagestue

En stor hage med hagestue som du kan bruke hele året er en drøm for mange, og som luksus å regne i et land som Norge.

Er du kun på jakt etter le gjennom utesesongen går du for en hagestue uten dører, eventuelt med kombinert bod til oppbevaring om vinteren.

Ønsker du å nyte en koselig og lun plass hvor du kan trekke deg tilbake uavhengig av om det er tidlig vår, høststorm eller vinter, velger du med dører. Med skyvedører får du nærhet til hagen samtidig som du kan være i le for vind og regn, og eventuelt lukke deg inn på kvelder med mye mygg.

Byggesett fra Talgø

Fra Talgø PlusConcept kan du få fleksible, modulbaserte løsninger i moderne design. Systemet er basert på ferdigbygde elementer som er enkle å montere.

Les også: Så enkelt setter du opp uteboden selv

En løsning med innebygde skyvedører kan ofte anbefales, både med tanke på å holde dyr og andre uønskede besøk ute, men også for å kunne bruke hagestuen til oppbevaring om vinteren.

Hagestue med skyvedører og loungemøbler.
Stor åpen hagestue på platting med spisebord og utebelysning.

Bilder over: Du kan få hagestuer både med og uten skyvedører, alt avhengig av hvordan du selv ønsker å bruke den. Foto: Talgø MøreRoyal

Arkitekttegnede hagestuer av høy kvalitet

Arkitektfirmaet Blom ByggDesign står bak det universelle designet på hagestuene fra Talgø, som passer like godt i et boligfelt som på hytta på fjellet. Vinduene har løse sprossekassetter som du kan velge å bruke eller ikke, alt etter smak og behag.

Du kan overmale med olje fra MøreRoyal®, og ferdigmodulene har en stil som passer både klassiske og moderne hus og hytter.

MøreRoyal ® er robuste kvalitetsvarer bygget i materialer med lang levetid og med markedets beste råtebeskyttelse. Skyvedørene er solide, gode dører som ikke står og slamrer, som glir godt i skinnene og har flotte, stødige aluminiumsprofiler som samtidig er slanke og bidrar til et eksklusivt helhetsinntrykk.

Les også: Se hvor fint det ble hos Erik og familien med ny hagestue

Hagestuene leveres uten gulv, slik at du kan plassere den på det underlaget du eventuelt måtte ha fra før.

Med ferdig behandlet treverk fra Møre Royal® får du et robust bygg med treverk produsert i Norge av skandinavisk furu. Byggesettet kommer komplett med alle beslag, skruer, festemidler, fugemasse, takpapp og alt du trenger, uten skjulte kostnader.

Hagestue med store glassflater ved sjøen.
Åpen hagestue uten dører på platting ved sjøen.

Bilder over: En hagestue med nærhet til sjøen er for mange drømmen. Vær oppmerksom på at i kystkommuner gjelder egne regler. Foto: Talgø MøreRoyal

Bygg selv på en dag

En klar fordel med å velge et byggesett når du skal sette opp en bod eller hagestue, er tidsbruken. Tommelfingerregelen er ifølge Talgø at det trengs to personer i én dag for å montere et middels stort bygg. Med andre ord kan du få en splitter ny hagestue på én dag.

Kontakt oss i Byggtorget for pris og gode råd om utebod og hagestue. Enten du vil bygge selv, kjøpe et standard bygg, sette sammen en egen løsning eller kjøpe enkeltelementer, får du det du trenger fra Talgø og flere andre leverandører hos Byggtorget.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes. Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet