Byggtorget logoByggtorget logo

Fasadeskruer tilpasset vedlikeholdsvennlig kledning

Det selges langt mer vedlikeholdsvennlig kledning enn tidligere, og syrefaste skruer benyttes dermed i stadig større grad. Derfor har ESSVE utviklet syrefaste fasadeskruer i flere farger som skal gå mer i ett med fasaden.

ESSVE lanserer nå syrefaste fasadeskruer i samme farger som både Moelven, Kebony, Talgø, Alvdal og Bergene Holm sine populære kledninger. Skruene kommer i fargene hvit, lysegrå, brun, og svart. De fargede skruene går mer i ett med trevirket og gjør fasaden pen og enhetlig. Den syrefaste fasadeskruen er etterspurt, og trevirkeleverandørene forteller om mange kunder som har vist interesse.

Skruen har fiberskjær i spissen som minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Skruens hodeform forhindrer fuktinntrengning slik at man unngår uønskede merker. Fasadeskruen til ESSVE er skapt for å tåle det krevende norske klimaet.

Samtidig som fasadeskruen med farget senkhode kommer på markedet, lanserer ESSVE også en syrefast fasadeskrue med sylindrisk hode. Skruens lille hode gir et tilnærmet usynlig monteringsresultat og den passer dermed perfekt til montering av vedlikeholdsvennlige trefasader.

For mer informasjon, se essve.no/fasadeskrue

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg