Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Fasadeskruer tilpasset vedlikeholdsvennlig kledning

Det selges langt mer vedlikeholdsvennlig kledning enn tidligere, og syrefaste skruer benyttes dermed i stadig større grad. Derfor har ESSVE utviklet syrefaste fasadeskruer i flere farger som skal gå mer i ett med fasaden.

ESSVE lanserer nå syrefaste fasadeskruer i samme farger som både Moelven, Kebony, Talgø, Alvdal og Bergene Holm sine populære kledninger. Skruene kommer i fargene hvit, lysegrå, brun, og svart. De fargede skruene går mer i ett med trevirket og gjør fasaden pen og enhetlig. Den syrefaste fasadeskruen er etterspurt, og trevirkeleverandørene forteller om mange kunder som har vist interesse.

Skruen har fiberskjær i spissen som minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Skruens hodeform forhindrer fuktinntrengning slik at man unngår uønskede merker. Fasadeskruen til ESSVE er skapt for å tåle det krevende norske klimaet.

Samtidig som fasadeskruen med farget senkhode kommer på markedet, lanserer ESSVE også en syrefast fasadeskrue med sylindrisk hode. Skruens lille hode gir et tilnærmet usynlig monteringsresultat og den passer dermed perfekt til montering av vedlikeholdsvennlige trefasader.

For mer informasjon, se essve.no/fasadeskrue