Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Tilbudet gjelder innredning til skyvedørsgarderobe.

Hos Byggtorget finner du din nye Rival garderobe

Våre dyktige eksperter hjelper deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om.

I følgende Byggtorget varehus finner du Rival garderobe: Byggmester Tommy Jensen AS, Byggtorget GG Bygg Syvde AS, Byggtorget GG Bygg Byggtorget Digernes, Byggtorget Sjøvegan Byggvare og Byggtorget Herøy.

Sort walk in garderobe med vindu

Rival: Kvalitetsgarderobe som passer til ditt hjem

  • Alle garderobene er norskproduserte på Rivals fabrikk i Vestby
  • Håndlagde produkter laget av fagpersoner med lang erfaring
  • Skreddersydde produkter tilpasset ditt behov
  • Valgfri farge på skyvedørene etter dine ønsker. Rival har eget lakkeringsverksted på fabrikken og blander alle NCS fargekoder.

Les mer her

Walk in garderobe med trefronter

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes. Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet