Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

JKE – kjøkken i nordisk designtradisjon

JKE Design er stilrene, nordiske kjøkken som har ivaretatt sin kvalitet helt siden det første kjøkkenet ble bygget for hånd på 70-tallet.

Hos JKE Design har de gitt et løfte. De kaller det Nordic Kitchen Design, og det er et løfte om bruk av gode materialer, høy kvalitet og et design som passer til et avslappet nordisk liv.

Snekkerkvalitet

Hos JKE kjøper du et kjøkken med stilsikkert og bærekraftig design, gode materialer, og godt, gammeldags håndverk. Du får skuffer og skap som tåler årevis med daglig bruk, og de setter sin stolthet i sin brede kunnskap om håndverk.

Fingertappede treskuffer, fasede sokler og håndsprøytede, lakkerte fronter er detaljer som tilpasses i snekkerverkstedet.

Les også: 5 ting du må tenke på før du velger kjøkken

Matt by JKE og Nordic Silk

Dette er JKEs nyeste kjøkken. Nordic Silk gir deg et lekkert kjøkken til en hyggelig pris, og kjøkkenets ekstremt matte overflate er svært robust mot riper og slitasje. Den matte "anti-fingeravtrykk"-overflaten gjør kjøkkenet lett å holde ren i hverdagen.

Med Matt by JKE introduserer JKE alle malte kjøkkenmodeller med en matt, naturlig overflate. Den eksklusive, sterke lakken er byttet ut med en matt overflate som er med på å skape ro og harmoni i rommet, og som står seg perfekt sammen med tre og naturmaterialer.

Du finner JKE kjøkken i følgende Byggtorget varehus:
Byggtorget Lofoten, Byggtorget Lofoten, avdeling Sjøveien, Byggtorget Eide Bygg, Byggtorget Vesterålen Byggservice

Se våre kjøkkenmodeller

Ønsker du jobben gjort Ferdig snekra?

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å.

Les mer om Ferdig snekra her

JKE Matt

JKE - Nordic Silk