Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Hvitevarer for alle hjem og budsjetter

Planlegger du et nytt kjøkken? Hos Byggtorget finner du hvitevarene du trenger for å dekke kjøkken- og matlagingsbehovene dine. Enten det er kjøleskap, fryser, stekeovn/-plate, oppvaskmaskin eller kjøkkenvifte.

Vi har et stort utvalg i modeller og utførelser fra kjente og trygge leverandører som Bosch, Siemens, NEFF, Electrolux, AEG og Røroshetta.

Våre erfarne kjøkkeneksperter hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé - via planlegging og tegninger - til bestilling og montering.

Siemens

NEFF

Electrolux

AEG

Røroshetta

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes. Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet