Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Drømmekjøkkenet – 90 år med omsorg og kvalitet

I over 90 år har Drømmekjøkkenet bygget kvalitetskjøkken etter tidens behov og ønsker – med like stor kjærlighet og entusiasme. Sortimentet har blitt formet og videreforedlet over tid, og består i dag av tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.

Konsekvent har de holdt fast ved tanken om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier, og i dag bygger de kjøkken som en kilde til hverdagsglede.

Hverdagsglede

Siden 1929 har de opplevd mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken, slik at de i dag kan tilby et stort utvalg velprøvde kjøkkenmodeller. Modeller i ulike materialer, forskjellig design og optimale funksjoner – det du trenger for å gi ditt nye kjøkken sjel.

I dag snakker de gjerne om Hver Dags Glede. For det er akkurat det et bra kjøkken skal være – både nå og i fremtiden: en kilde til hverdagsglede.

Levetid opptil 40 år

Drømmekjøkkenet legger stor vekt på å produsere produkter som skal tåle daglig bruk i sin tilmålte levetid. Alle kjøkken har en forventet livslengde på 30-40 år, men det er flere eksempler på kjøkken som er velfungerende etter hele 50-60 år.

Med et kjøkken fra Drømmekjøkkenet får du både tidsriktig design, lang holdbarhet og du tar et godt miljøvalg.

Du finner Drømmekjøkkenet i følgende Byggtorget varehus:

  • Byggtorget Materialhandelen

Bistro

Line

Star

Profil

City