• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Dette bør du tenke på når du skal velge innerdør

Hvilken innerdør du velger har stor betydning for husets helhetsinntrykk, og har mye å si for både estetikk, romfølelse og lyd.

Det finnes mange typer innerdører å velge mellom, både når det gjelder utforming, materialer og kvalitet. Harmonie tilbyr massive, formpressede og kompakte innerdører, og fører en rekke ulike modeller. I tillegg til de klassiske, finnes også en rekke flotte og særegne innerdører. Mulighetene er mange, med alt fra massive, tunge dører, via minimalistiske og rene linjer, til glassdører og brann- og lydsikre entrédører.

 

Velg riktig kvalitet på innerdøren
Harmonie tilbyr tre ulike valg når det kommer til kvalitet på innerdører: Formpresset, kompakt og massiv.

Formpressede dører er velkjente dører med dype utforminger. Døren har en formpresset fiberplate ytterst og en honeycomb-fylling i midten, noe som gjør den svært lett.

En kompakt dør har det samme utvendige designet som en formpresset dør, men har en kjerne av rørspon. Dette gjør at den har vesentlig bedre lydreduksjon og er tyngre enn en formpresset dør.

Massiv dør er tradisjonsrike dører med massiv stamme, kombinert med splittet og limt ramtre. Dette gir en meget stabil dør ned til minste detalj, der man kjenner tyngden og kvaliteten når man åpner og lukker. De massive dørene fra Harmonie har dessuten en fantastisk overflate-finish, som gjør det lille ekstra.

For best mulig lydreduksjon, stabilitet og kvalitet anbefales det alltid å velge en kompakt eller massiv dør.

 

Skap lys med glassdører
Harmonie glassdører finnes i ulike varianter. Det er lett å la seg inspirere blant de ulike typene: Hvit massiv, ubehandlet furu, formpresset/kompakt, lett, badstue og klassifiserte dører. En glassdør slipper lyset inn i rommet også når døren er lukket, og gir en bedre romfølelse i boligen.

 

Line-serien fra Harmonie er en minimalistisk serie med enkle, rene linjer. Disse dørene passer til moderne rom og er vakre med sin solide enkelhet. Glassdørene leveres standard med 4 mm herdet klart glass, foruten Line kaptein som leveres med frostet glass. Alle dørene i serien kan bestilles som skyvedør.

 

 Tofløyet innerdør av typen Line 3 speilglass fra Harmonie. Foto: Harmonie

 

Velg en innerdør som passer din stil
Vel så viktig for mange som kvalitet, er design, stil og farge. Flere og flere velger en utradisjonell farge på ytterdøren, og dette er også en trend hva gjelder innerdører. Alle innerdører fra Harmonie kan bestilles i alle farger. Velg den stilen som passer deg og ditt hus best!

 

Med skyvedør og en utradisjonell farge kan du skape et helt nytt uttrykk i hjemmet ditt. Foto: Instagramkontoen til @studiolindhjem

 

Spar plass med skyvedør
Skyvedør er en god løsning der man ønsker å spare plass. En hengslet dør tar opp ca. 1,2 m2 gulvplass, og 0,8 løpemeter møbleringsbar vegg for å svinge 180 grader. Det kan være verdifull plass å spare, spesielt i mindre rom som garderober, vaskerom og gjestetoalett. En skyvedør lar det utnytte all denne plassen som ved en vanlig, hengslet dør går bort i «ingenting». Med en skyvedør «forsvinner» dørbladet inn i veggen og du får mer gulvplass og vegg der du kan møblere. Dette er en løsning som passer både til moderne, klassisk og minimalistisk stil. Alle Harmonie innerdører kan gjøres om til skyvedører, og leveres med samme gode kvalitet. Den eneste ulempen med skyvedør er at du må planlegge hvor du vil ha døren før veggen bygges.

 

Velger du skyvedører får du en eksklusiv og plassbesparende løsning som passer fint til mindre rom som for eksempel garderoben. Foto: Harmonie

Relaterte produkter Relaterte produkter
DØRBL COMPACT 03 8X21 HVIT

DØRBL COMPACT 03 8X21 HVIT

DØRBL COMPACT 04N 10X20 HVIT

DØRBL COMPACT 04N 10X20 HVIT

DØR ID ASK 100X200

DØR ID ASK 100X200

DØR ID OLAV HVIT 100X210

DØR ID OLAV HVIT 100X210

DØR ID LINE 1 SPEIL 100X200

DØR ID LINE 1 SPEIL 100X200

DØRVRIDER VALENCIA BØRSTET KROM

DØRVRIDER VALENCIA BØRSTET KROM

HABO DØRVRIDER A2012 INNVENDIG

HABO DØRVRIDER A2012 INNVENDIG

DØRBL PURITY 01L 8X20 HVIT

DØRBL PURITY 01L 8X20 HVIT

DØRBL ID KARI KOMPAKT 10X20 HV B1

DØRBL ID KARI KOMPAKT 10X20 HV B1

Innerdør, 4-speil hvit

Innerdør, 4-speil hvit

DØRBL ID STIL1 10X20 HV BYGG1

DØRBL ID STIL1 10X20 HV BYGG1

DØR ID HARALD HVIT 70X200

DØR ID HARALD HVIT 70X200

DØRVRIDER ATLANTA INNVENDIG

DØRVRIDER ATLANTA INNVENDIG

DØRVRIDER MIAMI INNVENDIG

DØRVRIDER MIAMI INNVENDIG