Byggtorget logoByggtorget logo
BMC: Skrufast innvendig gipsplate LaDura PremiumBMC: Skrufast innvendig gipsplate LaDura Premium
BMC: Skrufast innvendig gipsplate LaDura PremiumBMC: Skrufast innvendig gipsplate LaDura Premium

Oppheng i gipsplater?

LaDura Premium løser problemet!

Det beste fra to verdener møtes! Gipsplatens glatte, helsparkelfrie overflate som har like gode egenskaper når det kommer til slag – og skruefasthet, samt støtsikkerhet som ethvert annet plateprodukt på markedet. Mens andre plater som regel utmerker seg på ett bestemt punkt, har LaDura Premium mange fordeler. LaDura Premium gips er meget støtfast, ekstra brannsikker, sterkt fuktavvisende og usedvanlig lydisolerende og selv med standard bindingsverk er den absolutt stabil.

Det er disse egenskapene som gjør at platene er godt egnet til sykehus, skoler, kinoer og andre steder som krever god støtfasthet. I tillegg til ovennevnte bruksområder, benyttes LaDura Premium dessuten i økende grad som skillevegger i boliger på grunn av de gode egenskapene for oppheng av blant annet TV,, bilder og lampetter. Den egner seg også utmerket som underlag for fliser på f.eks. bad og våtrom. Den er like enkel å montere som all annen gips - enkel bearbeiding som sparer tid og kostnader.

Til montering av LaDura Premium gipsplate skal det benyttes LaDura Premium skruer som leveres som løse skruer eller på bånd. Vær oppmerksom på at LaDura Premium skal skrues med redusert hastighet.

BMC: Skrufast innvendig gipsplate LaDura Premium

Fordeler ved LaDura Premium gipsplate:

  • Ekstra vannavstøtende (H1) i henhold til EN 520
  • Ekstra brannsikker (Type DF)
  • Gipsplatens lydisolerende egenskaper er bedre enn hos standardplatene. De er testet av autoriserte laboratorier opp til 66 dB
  • På grunn av den gode støtmotstanden er LaDura Premium ikke bare den beste gipsplaten for boliger, men også for andre bygninger som sykehus, skoler, hotell, idrettsanlegg og kinoer
  • LaDura Premium er svært formstabil og beveger seg minimalt ved varierende luftfuktighet

Proffprat med BMC: LaDura Premium skrufast gipsplate

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!