Byggtorget logoByggtorget logo
nilfisknilfisk
nilfisknilfisk

Hvor kraftig høytrykkspyler trenger jeg?

Hvor kraftig høytrykkspyler trenger du? Enten du skal vaske huset eller bilen er det flere fordeler ved å bruke en høytrykkspyler i stedet for hageslangen.

ør du går til innkjøp av en høytrykkspyler, er det viktig å tenke over hva du skal bruke høytrykkspyleren til.

Skal den brukes til å vaske bil, rengjøre terrassen, eller kanskje rense fasaden på huset? Dette vil avgjøre hvilken type høytrykkspyler du bør velge.

Velg den beste høytrykkspyleren

Til tross for hva du kanskje tror, bruker høytrykkspylere mindre vann enn en hageslange, siden de sprøyter vann gjennom et mer konsentrert område.

Trykket på høytrykkspyleren måles i bar, og er en viktig faktor å vurdere. Jo kraftigere modell – desto flere bar og mer trykk. Det er nettopp kombinasjonen av vann og trykk som avgør du går til innkjøp av en høytrykkspyler, er det viktig å tenke over hva du skal bruke høytrykkspyleren til.

Skal den brukes til å vaske bil, rengjøre terrassen, eller kanskje rense fasaden på huset? Dette vil avgjøre hvilken type høytrykkspyler du bør velge.

For småjobber som vask av bil og sykkel, holder det ofte med en mindre modell. Dersom du skal høytrykkspyle huset eller rense taket, kan det være lurt å velge en kraftigere høytrykkspyler.

nilsfisknilsfisk
nilfisknilfisk
nilfisknilfisk

Rengjør blokkerte takrenner og avløp

Når været snur, kan takrenner og avløp bli blokkert av blader, rusk og rask. Bruk avløps- og rørrenseren til Nilfisk sammen med høytrykksvaskeren for å rense dem.

Vask grillen med høytrykksvaskeren

Gi grillen en grundig rengjøring før du setter den bort etter sesongen (eller før du starter sesongen, dersom den ikke ble vasket i fjor høst).

På ekstra inngrodd olje og smuss kan du bruke vannsandblåser sammen med høytrykksvaskeren for å komme til i alle kriker og kroker.

La båten få en skikkelig vask

Høytrykksvasker er en rask måte å vaske båten på og fjerne rester av saltvann etter bruk. Dermed unngår du lakkskader og bevarer båtens flotte utseende i lang tid fremover.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes. Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!