Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Jobb ledningsfritt med Bluetooth

Makita har alltid ligget i front av utviklingen og nå gjør de det igjen. Makita lanserer nå bransjens første AWS (Auto-start Wireless System) som kobler sammen verktøy og støvsuger via Bluetooth.

Makita har stort fokus på et ledningsfritt arbeidsmiljø for fagfolk, og jobber kontinuerlig med å gjøre håndverkernes arbeidsdag enklere. Det nyeste er å koble verktøy sammen med støvavsug med hjelp av Bluetooth-teknologi. Det skal være enkelt å tenke HMS på arbeidsplassen.

I dag får du 190 forskjellige maskiner fra Makita som bruker samme 18V batteri, og flere er på trappene. Målet med Bluetooth-teknologien er at den skal fungere for alle maskiner som har støvavsug. Makita har startet lanseringen i Norge med kapp-/gjærsag og senkesag i kombinasjon med en støvsuger som drives av to 18V batterier.

Slik fungerer det

Når verktøyet starter vil støvsugeren automatisk aktiveres via Bluetooth. Den trådløse mottaksenhetener bygget inn i støvsugerens side og du kan koble hele 10 verktøy til samme støvsuger.

HMS på en enkel måte

En byggeplass er preget av mye støv og støy. Det er ofte store områder å jobbe på, med begrensede muligheter for å hente strøm. Med AWS kan du jobbe i et støvfritt miljø helt uavhengig av strømtilgang.