Byggtorget logoByggtorget logo

Jobb ledningsfritt med Bluetooth

Makita har alltid ligget i front av utviklingen og nå gjør de det igjen. Makita lanserer nå bransjens første AWS (Auto-start Wireless System) som kobler sammen verktøy og støvsuger via Bluetooth.

Makita har stort fokus på et ledningsfritt arbeidsmiljø for fagfolk, og jobber kontinuerlig med å gjøre håndverkernes arbeidsdag enklere. Det nyeste er å koble verktøy sammen med støvavsug med hjelp av Bluetooth-teknologi. Det skal være enkelt å tenke HMS på arbeidsplassen.

I dag får du 190 forskjellige maskiner fra Makita som bruker samme 18V batteri, og flere er på trappene. Målet med Bluetooth-teknologien er at den skal fungere for alle maskiner som har støvavsug. Makita har startet lanseringen i Norge med kapp-/gjærsag og senkesag i kombinasjon med en støvsuger som drives av to 18V batterier.

Slik fungerer det

Når verktøyet starter vil støvsugeren automatisk aktiveres via Bluetooth. Den trådløse mottaksenhetener bygget inn i støvsugerens side og du kan koble hele 10 verktøy til samme støvsuger.

HMS på en enkel måte

En byggeplass er preget av mye støv og støy. Det er ofte store områder å jobbe på, med begrensede muligheter for å hente strøm. Med AWS kan du jobbe i et støvfritt miljø helt uavhengig av strømtilgang.

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!