Byggtorget logoByggtorget logo
Kvinne og mann ved spisebord i leilighet med screens for innsynsskjerming vindu.Kvinne og mann ved spisebord i leilighet med screens for innsynsskjerming vindu.
Kvinne og mann ved spisebord i leilighet med screens for innsynsskjerming vindu.Kvinne og mann ved spisebord i leilighet med screens for innsynsskjerming vindu.

Innsynsskjerming til vindu – hva bør du velge?

Med innsynsskjerming kan du hindre innsyn gjennom vinduet dersom du bor ved en trafikkert vei eller venter på at hekken mot naboen skal vokse seg høyere.

Bor du et sted med mye innsyn er det enkle grep du kan ta for å hindre at skuelystne forbipasserende eller nysgjerrige naboer har plass på første rad til alt som foregår innendørs.

Med disse produktene kan du enkelt skjerme for innsyn til et rom i boligen eller hytta:

Her finner du oss

Hos Byggtorget får du både lokal kompetanse og kyndig veiledning fra våre hyggelige fagfolk. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!

Film til vindu

Vindusfolie til vinduene er en rimelig løsning om du ønsker å hindre innsyn og skjerme for solvarme, samtidig som du slipper inn mye lys. Du får vindusfolie i frostet, mønstret og farget film.

Fordelen med vindusfolie, også kjent som solfilm, er at du beholder utsynet.

Les mer om solskjerming innvendig her.

Rullegardin

Vindu med rullegardin for innsynsskjerming vindu.

Bilde: Rullegardiner fra Velux er tilgjengelig i: lysdempende rullegardiner, blendingsrullegardiner og duo blendingsrullegardiner. Foto: VELUX

Rullegardiner i stoff er enkle å montere og rulles enkelt over vinduet når du ønsker å skjerme for innsyn.

Rullegardiner fås gjerne både med kjedetrekk eller som trådløs variant, og som både transparente og lystette. Med de transparente rullegardinene beholder du utsikten og lysinnslippet, men skjermer for innsyn. De lystette rullegardinene skjermer også møbler og interiør for sollys.

Persienne

Vindu med persienne for innvendig solskjerming.

Bilde: Persienne gjør det enkelt å justere for innsyn og lysinnslipp. Foto: VELUX

Med persienner kan du skjerme for både innsyn og lys ved å justere vinklingen på lamellene. Persienner kan monteres fritthengende i toppen av vinduet, eller i både toppen og bunnen av vinduet.

Med persienner kan du fortsatt nyte utsikten, med mindre du lukker lamellene helt.

Plisségardin

Vindu med plissegardin for innsynsskjerming vindu.

Bilde: Plisségardin gir fleksibel innsynsskjerming. Foto: NorDan

En plisségardin kan plasseres hvor du vil i vinduene, noe som gir en fleksibel løsning der du kan regulere innsyn både oppe og nede i vinduet. Ønsker du å skjerme mye trekker du plisségardinen over et stort område av vinduet, mens om det bare er deler av rommet du ønsker å skjerme kan du trekke den for eksempel til livhøyde.

Hos Byggtorget kan vi skaffe innsynsskjerming til vinduer fra kjente kvalitetsleverandører som NorDan og Velux.

Hindre innsyn fra vindu med frostet glass

I tillegg til de ovennevnte, kan du også få for eksempel inngangsdører og vinduer med frostet glass. Frostet glass er behandlet glass som gjør at du ikke kan se gjennom vinduet.

Les også: Hvilken ytterdør skal du velge?

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg