Byggtorget logoByggtorget logo

Velg vinduer som tåler norske forhold

Nye vinduer er en stor investering som bør være verdt hver krone. Da er det best å kjøpe av noen som kjenner forholdene der du bor. Som forstår hva norsk klima innebærer og hva det krever av materialene vi bygger med.

Produsert lokalt

Det norske klimaet byr på store variasjoner i vær gjennom året. Regn og sol tærer på treverk og bryter ned maling og overflatebehandling på husene våre.

I tillegg skal hus og hytter stå imot vind og kuldegrader slik at vi får et godt inneklima.

Natres vinduer er utviklet med tanke på norske forhold og vi har derfor et høyt fokus på gode råvarer slik at vinduene varer lenge og gir deg høy bokomfort.

Våre viktigste grep for å sikre deg dette er at:

  • vi bruker en høy andel kjerneved fra furu som isolerer godt. Den inneholder harpiks som er treets egen impregnering, og stanser fuktighet fra regn og snø.
  • 3-trinns overflatebehandling med impregnering, grunning og toppstrøk som står imot sopp og råte
  • vinduene er produsert av fingerskjøtt og laminert tre med naturlig impregnering

Tradisjonelt håndverk gir solide produkter

Natres produksjonsmetode er bygget på norske tradisjoner som er tilpasset og modernisert igjennom årtier. Gjennom 80 år har vi drevet et kontinuerlig utviklingsarbeid for å sikre deg det beste vinduskjøpet. Ansatte hos Natre har høy yrkesstolthet og er opptatte av at produktene vi leverer skal innfri dine høye forventninger. Dette er fordi kvalitet lønner seg - både for oss og for deg.

Sertifiseringer som sikrer deg trygghet

Alle vinduer som selges i Norge skal være CE-merket og innebærer at egenskapene til vinduet er dokumentert. Det sier derimot ikke noe at det er tilpasset norske byggeregler og værforhold. Derfor bør du undersøke de viktigste egenskapene som varmeisolasjon, regntetthet og lufttetthet.

Natres vinduer er sertifisert av Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK). Dette sikrer deg at produktet er garantert tilpasset norske forhold og du trenger ikke sjekke egenskapene selv ettersom NDVK stiller en del minstekrav i sin sertifisering.

Produktene har også Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk og bekrefter at vinduene møter kravene i TEK17 og er universelt utformet.

Alle typer vinduer

Vi skreddersyr produktene etter dine ønsker for åpningsfunksjon, sprosser, farger og glass.

Finn vinduene du drømmer om i vårt vindusutvalg.