Byggtorget logoByggtorget logo

Transformer din bolig med nytt tak!

På tide å bytte tak? Her finner du ut hvorfor du skal velge ArcelorMittal!

Med et nytt tak fra ArcelorMittal kan du enkelt transformere din bolig til ditt ønskede uttrykk. Vårt brede sortiment med kvalitetsprodukter i stål gjør at du enkelt kan finne et tak som passer akkurat din smak. Ikke bare er et nytt tak med på å endre boligens uttrykk, men den vil samtidig også løfte boligens verdi. Tar du med at ArcelorMittal er en av bransjens beste på leveringstid, så er dette et sikkert valg som sørger for at din drøm blir til virkelighet på kortest mulig tid. Våre ståltak har lang levetid, trenger minimalt med vedlikehold og er lekende lett åmontere.

Kenneth Thomsen har jobbet 9 år i ArcelorMittal og har samlet over 20 års erfaring fra både blikkenslageryrket og arbeide med stål. Han forteller at det i dag finnes et stålprodukt til ethvert behov og at flere og flere velger et stålplatetak på grunn av alle egenskapene til dette fantastiske materialet. Kenneth anbefaler alle å ta kontakt med sin lokale byggevarehandel for hjelp til valg av riktig produkt og mengde.

Et bærekraftig materiale!

En av stålets mange positive egenskaper er at det er 100% resirkulerbart og passer perfekt inn i dagens fokus på bærekraft og miljø. At vi ArcelorMittal jobber hardt for å oppnå FN sitt klimamål om karbonnøytralitet innen 2050 gjør ikke våre produkter mindre attraktive. Tar du i tillegg med at ståltak har lav egenvekt og er enkelt å jobbe med, i tillegg til at det passer like godt til tak som på vegg, så er dette det ideelle produktet for alle som skal bytte taket på sitt hus.

Dette må du huske på når du skal bytte tak:

  • Mål opp taket og tegn en skisse. Vær nøyaktig.
  • Vær ute i god tid. Leveringstid kan variere fra produkt til produkt.-Tenk godt gjennom hvilket uttrykk du ønsker på ditt hus.
  • Ta kontakt med din lokale byggevarehandel for veiledning til riktig produkt og gode tips.

Lykke til!