Byggtorget logoByggtorget logo
En person som sykler på sykkelbro og en person som sykler på hopp i terrengsykkelpark.En person som sykler på sykkelbro og en person som sykler på hopp i terrengsykkelpark.
En person som sykler på sykkelbro og en person som sykler på hopp i terrengsykkelpark.En person som sykler på sykkelbro og en person som sykler på hopp i terrengsykkelpark.

Jubler for tryggere sykkelpark

Terrengsykkelparken på Blindheim i Ålesund ble til for å gi barn og unge i lokalmiljøet en møteplass. Nå er parken utvidet ved hjelp av Byggtorget Plankefond.

– Dette er det kuleste elementet i parken, sier Carl Helge Hovda, en av initiativtakerne bak Blindheim Terrengsykkelpark.

Parken har blitt en attraksjon i lokalmiljøet, og Hovda tror det nye elementet vil gjøre den mer attraktiv.

– Vi har fått en sykkelbro der man kan sykle over og under i full fart, og som har gjort at det har blitt et tryggere kryss i løypene.

Byggtorget Plankefond – Blindheim Terrengsykkelpark

Super samarbeidspartner

Det nyeste tilskuddet er bygget takket være midler fra Byggtorgets Plankefond.

– Søknadsprosessen gikk veldig fort. Byggtorget var klare til å gønne på med en gang, og det har vært tommel opp og støtte fra start. De har vært en suveren støttespiller hele veien, sier en fornøyd Hovda.

– Det at vi fikk muligheten til å støtte dette prosjektet, og bidra til lokalsamfunnet, er nettopp det Byggtorgets Plankefond handler om. Dette er et prosjekt som kommer mange til gode og det er veldig gøy å se at sykkelbroen blir tatt i bruk som et morsomt, men trygt hinder i parken, sier daglig leder Jan-Arne Finnøy hos Byggtorget Digernes.

Vil du søke Byggtorget Plankefond?

Hos Byggtorget Plankefond kan du søke om å få gjennomført små bygg og oppussingsprosjekter i ditt nærmiljø.

Vårt hjerte hamrer for lokalmiljøet! Derfor er det du som her får bestemme hva vi skal bygge.

Terrengsykkelparken på Blindheim i Ålesund har fått midler fra Byggtorget Plankefond til å bygge en ny sykkelbro. Foto: Byggtorget

Bilde av tømrer fra Byggtorget som bygger terrengsykkelpark på Blindheim i Ålesund.Bilde av tømrer fra Byggtorget som bygger terrengsykkelpark på Blindheim i Ålesund.
Tre personer som sykler på sykkelbro i terrengsykkelpark.Tre personer som sykler på sykkelbro i terrengsykkelpark.

Bilder over: Terrengsykkelparken på Blindheim i Ålesund har fått midler fra Byggtorget Plankefond til å bygge en ny sykkelbro. Foto: Byggtorget

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg