Byggtorget logoByggtorget logo

Orden i garderoben - en drøm innen rekkevidde

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi har samlet inspirasjon og praktiske tips for å hjelpe deg med å realisere garderobedrømmen din.

Skjul alt bak elegante skyvedører eller behold full oversikt med en åpen innredningsløsning. Med det fleksible Klikk-inn-systemet kan du planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.

Det finnes hyller, kurver, kroker og annet smart tilbehør for klesoppbevaring spesielt tilpasset det du skal oppbevare, uansett om du har mange skjorter, sko, gensere eller accessoirer. Skulle du ønske å endre oppbevaringsløsningen din kan du omorganisere og bygge på den hele livet. Du vil oppleve at når alt har sin faste plass, vil du får en enklere hverdag og et mer avslappende soverom.

Få god oversikt over klærne dine ved å kombinere hyller med ulik dybde

Takket være det åpne og luftige designet gir Klikk-inn-systemet deg full oversikt over klærne dine. For å gjøre det enda enklere å holde det ryddig bør du planlegge med hyller tilpasset dybden på det du skal oppbevare. Smale hyller, forholdsvis tett på hverandre gjør det enklere å beholde oversikten, finne ting og se hva du har i garderoben.

Planlegg garderobe under skråtaket

Skråtak er vanlige i hjemmene våre, og det kan være en utfordring å innrede. Det fleksible Klikk-inn-systemet passer overalt, inkludert under skråtaket. Bruk frittstående løsninger og velg en topphylle eller en tilbehørshylle øverst. Her kan du plassere vesker, tilbehør og andre ting du vil ha enkel tilgang til. En annen mulighet er å velge topphengt Klikk-inn-system med hyller.

Oppbevar ting etter hvor ofte du bruker dem

Oppbevar ting du bruker sjelden som kofferter, ekstra sengetepper eller sesongoppbevaring høyest oppe i oppbevaringsløsningen. Ha tingene du bruker daglig innen rekkevidde i en praktisk høyde. Hverdagsklær bør for eksempel være lettere tilgjengelig enn festklær.

Fem tips til drømmegarderoben

  1. Finn din stil med skyvedører som matcher veggene og resten av interiøret. Når klærne er skjult bak dører, virker dessuten rommet roligere og ryddigere.
  2. Del gjerne felles garderobeskap inn i «min og din» side, så er det lettere å få oversikt over hva dere har.
  3. Sett av ett konkret sted i skapet til klær som ikke trenger å vaskes helt ennå. For eksempel kan du henge opp favorittbuksen på en knagg når du har brukt den, slik at du har den lett tilgjengelig til neste gang.
  4. Ta godt vare på klær du er glad i, så har du dem lenger.
  5. Har du en del klær du vil gi eller bytte bort, eller som skal leveres til gjenvinning? Legg dem der du ser dem, så øker sjansene for at de faktisk forlater huset. Putt dem i skuffer eller poser som du merker tydelig.

Planlegg en oppbevaring som passer for deg og husk å måle dybde og bredde på plassen for skyvedører. Du er velkommen inn i våre butikker – vi hjelper deg gjerne med din oppbevaringsløsning.