Byggtorget logoByggtorget logo

Enkelt, rimelig og elegant med Galant takplater

Hvorfor velge tradisjonelt når man kan være unik? Med Galant takplater får du et eksklusivt og moderne uttrykk på huset ditt.

– Det er mange fordeler ved å velge platetak. Platetak har lang levetid, lav vekt og kan leveres på spesialmål. I tillegg får du et tett tak som er lettere å legge, forteller Stig Tore Sjaastad, distriktssjef Nord i Armat. Velger du platetak kan du velge mellom flere ulike profiler, fra tradisjonell taksteinprofil til mer eksklusive, stilrene og moderne typer som Galant.

Et eksklusivt uttrykk til en rimeligere pris

Dersom du velger Galant takplater vil du få et helt annet uttrykk på huset ditt enn med takstein eller takplater med mer tradisjonell profil. Galant takplater har en stilren og eksklusiv profil med samme uttrykk som en båndtekking, men er enklere å legge og til en lavere pris.

Enkelt å legge for den profesjonelle og for selvbyggeren

Tradisjonell taktekking bør gjerne overlates til profesjonelle, mens takplater slett ikke er uoverkommelig å legge for den jevne selvbygger, mener Sjaastad. Galant takplater fås i lengder levert på mål tilpasset ditt tak og monteres med en enkel klikkløsning. Byggtorget kan gi deg enkle tips om hvordan.

Skandinavisk design for alle typer hus

Galant takplater kan legges på alle typer hus med skråtak helt ned til 10 graders skråning. Den glatte og elegante stilen gjør seg ekstra godt på moderne funkishus, men kan også være flott på eldre og mer tradisjonelle boliger.

– I Sverige brukes ofte tak tilsvarende Galant i større grad, også på tradisjonelle trehus, sier Stig Tore Sjaastad. – Det er ingenting som tilsier at du ikke kan legge tak med rette, glatte linjer på tradisjonelle bygninger som en trønderlån eller gammel fjellstue. Huset kan få et stilmessig løft dersom man kombinerer skandinavisk tradisjon med design.

Galant takplater fås i et bredt spekter av farger. Kom innom din nærmeste Byggtorget og se de ulike mulighetene. Vi gir deg gode råd om takbytte, og hjelper deg med mengdeberegning og monteringstips.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg