Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Enkelt, rimelig og elegant med Galant takplater

Hvorfor velge tradisjonelt når man kan være unik? Med Galant takplater får du et eksklusivt og moderne uttrykk på huset ditt.

– Det er mange fordeler ved å velge platetak. Platetak har lang levetid, lav vekt og kan leveres på spesialmål. I tillegg får du et tett tak som er lettere å legge, forteller Stig Tore Sjaastad, distriktssjef Nord i Armat. Velger du platetak kan du velge mellom flere ulike profiler, fra tradisjonell taksteinprofil til mer eksklusive, stilrene og moderne typer som Galant.

Et eksklusivt uttrykk til en rimeligere pris

Dersom du velger Galant takplater vil du få et helt annet uttrykk på huset ditt enn med takstein eller takplater med mer tradisjonell profil. Galant takplater har en stilren og eksklusiv profil med samme uttrykk som en båndtekking, men er enklere å legge og til en lavere pris.

Enkelt å legge for den profesjonelle og for selvbyggeren

Tradisjonell taktekking bør gjerne overlates til profesjonelle, mens takplater slett ikke er uoverkommelig å legge for den jevne selvbygger, mener Sjaastad. Galant takplater fås i lengder levert på mål tilpasset ditt tak og monteres med en enkel klikkløsning. Byggtorget kan gi deg enkle tips om hvordan.

Skandinavisk design for alle typer hus

Galant takplater kan legges på alle typer hus med skråtak helt ned til 10 graders skråning. Den glatte og elegante stilen gjør seg ekstra godt på moderne funkishus, men kan også være flott på eldre og mer tradisjonelle boliger.

– I Sverige brukes ofte tak tilsvarende Galant i større grad, også på tradisjonelle trehus, sier Stig Tore Sjaastad. – Det er ingenting som tilsier at du ikke kan legge tak med rette, glatte linjer på tradisjonelle bygninger som en trønderlån eller gammel fjellstue. Huset kan få et stilmessig løft dersom man kombinerer skandinavisk tradisjon med design.

Galant takplater fås i et bredt spekter av farger. Kom innom din nærmeste Byggtorget og se de ulike mulighetene. Vi gir deg gode råd om takbytte, og hjelper deg med mengdeberegning og monteringstips.