Byggtorget logoByggtorget logo

En ledningsfri arbeidsplass

Makitas LXT 18V system passer ypperlig til de fleste oppgaver på arbeidsplassen, og for jobbene som krever høy ytelse, der man typisk bruker ledningsmaskiner i dag, leverer XGT systemet lik kraft som en ledningsmaskin. Med 40V Max og 80V Max får du en ledningsfri arbeidsplass!

Smartere

Innebygde microbrikker

Innebygde mikrobrikker i både verktøy og batteri sørger for digital kommunikasjon i sanntid, aktiv overvåking av varme, overbelastning og overlading.

Digital kommunikasjon

Digital kommunikasjon mellom XGT verktøy og batteri gjennom forbedret digital kommunikasjonsteknologi optimaliserer ytelsen for å levere opptil 2X lengre vedvarende kraft under krevende arbeidsoppgaver.

Lang holdbarhet

Slagabsorberende struktur

Slitesterkt ytre deksel og celleholder skaper plass inne i batteriet for å absorbere støt.

Vann- og støvbestandig

Vann- og støvbestandig trelagsstruktur og en forbedret terminalstruktur er laget for å beskytte mot vann og støv.

Flerlags overflatekontakter

Flerlags overflatekontakter i verktøy og batteri er designet for å møte høye strømkrav.

Rask og optimalt ladesystem

For å levere en jevn hurtiglading kommuniserer XGT-lader og doble kjølevifter digitalt før og under ladeprosessen samtidig som den kontinuerlig evaluerer batteriets tilstand.

Lader også LXT batterier med en adapter.

Raskere lading

For å få arbeidet gjort raskere.

2,5Ah- 28 min

4,0Ah - 45 min

5,0Ah - 50 min

Du kan lade både XGT og LXT batterier

Batterikompatibilitet

40V Max

XGT systemet er neste generasjons teknologi, konstruert for å oppnå den optimale kraften som kreves for tyngre oppgaver uten å ofre driftstid. Disse kraftige produktene er ett-batteri-løsningen for de mest krevende oppgaver og arbeidsforhold.

80V Max (40V Max X2)

To batterier betyr enda mere kraft! Makitas børsteløse motor, sammen med to 40V Max XGT batterier leverer kraften og ytelsen som kreves for tunge belastninger. Ved å bruke to 40V Max XGT batterier får du 80V strøm i ett system. Den økte kraften og ytelsen gjør at XGT batteridrevne utstyr og verktøy kan konkurrere med både lednings- og bensindrevne verktøy.

Ny maskiner lanseres fortløpende. Det er bare å glede seg!