• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Stengt i dag
  • 33064080
Lukk
Produkter

Sikringsutstyr

17 Produkter
BRANNSLUKKER  FIRE24 6KG 34A 183B C

BRANNSLUKKER FIRE24 6KG 34A 183B C

24. sept - 3. okt
BRANNSLUKKER SKUM HG 6

BRANNSLUKKER SKUM HG 6

En 6 liter skumslokker fra Housegard er en effektiv brannslokker som slokker branner i brennbare væsker og organiske materialer. Med en slokkeeffekt på 27A 233B er den godt egnet for plassering og bruk i alle offentlige miljøer, som sykehus, kjøpesentra, skole og kontor. Egner seg også godt innen verksted og industri. Veggfeste inngår.For branner i brennbare væsker som bensin og olje. Sertifisering: NS-EN3, CE, Wheelmark. Lisensiert av DNV
24. sept - 3. okt
BRANNSLUKKER PULVER HG 6KG 55A

BRANNSLUKKER PULVER HG 6KG 55A

6 kg pulverslokkere er førstevalget i villa, leilighet og fritidsbolig, men passer også for offentlig virksomhet, kontor og industri. Sertifisering: NS-EN3, CE, Wheelmark. Lisensiert av DNV
BRANNSLUKKER PULVER ABC 6KG

BRANNSLUKKER PULVER ABC 6KG

Brannslukkeren inneholder et ABC-pulver som er egnet til slokking av branner i en rekke materialer som tre, papir, fiberstoffer, ildsfarlige væsker og kjemikalier. Brannslukkeren kan også benyttes ved branner i elektriske anlegg inntill 1000 V. Ved slokking av branner i elektriske anlegg, sørg for en sikkerhetsavstand på minst 1 meter. Brannslokkeren bør plasseres i medfølgende veggfeste på et godt synlig sted. Brannslokkeren er godkjent av DNV, CE-merket og sertifisert i henhold til NS-EN3. Kontroll og service av brannslokkeren skal skje etter gjeldende standard NS 3910. Temperaturområde: -30°C til +60°C. Effektivitetsklasse 43A-233BC.
BRANNSLUKKER SKUM AFFF 6L

BRANNSLUKKER SKUM AFFF 6L

Brannslukkeren inneholder et skumkonsentrat som er egnet til slokking av branner i en rekke materialer som tre, papir, fiberstoffer, ildsfarlige væsker og kjemikalier. Brannslukkeren kan også benyttes ved branner i elektriske anlegg inntill 1000 V. Ved slokking av branner i elektriske anlegg, sørg for en sikkerhetsavstand på minst 1 meter. Skumslukkeren passer både offentlige og private miljøer. Skummet har en kvelende og kjølende effekt på branner og hindrer at brannen blusser opp igjen. Brannslokkeren bør plasseres i medfølgende veggfeste på et godt synlig sted. Brannslokkeren er godkjent av DNV, CE-merket og sertifisert i henhold til NS-EN3. Kontroll og service av brannslokkeren skal skje etter gjeldende standard NS 3910. Temperaturområde: 0°C til +60°C. Effektivitetsklasse 27A-233B.
BRANNSLUKKER SKUM GK-FM6-B 6L

BRANNSLUKKER SKUM GK-FM6-B 6L

Disse modellene er sertifiserte/godkjente i.h.t. NS-EN3 for salg på det norske og svenske markedet. Temperaturområde mellom +5 og +60 grC. Leveres komplett med manometer, sikring og festebrakett. Med brannklasse 21A kan man bruke denne brannslukkeren som hovedslukker i bolig .
BRANNSLUKNINGSAPP ABC 6KG

BRANNSLUKNINGSAPP ABC 6KG

ABC pulverapparat for følgende bruksområder; (A) - For slokking av brann i tre, papir, tekstiler o.l.; (B) - For slokking av brann i brennbare væsker som bensin, olje og maling og (C) - For slokking av brann i gasser som propan, metan og hydrogen. Brann klasse: 34A, 183B.

RØYKVARSLER KD-133A OPTISK

RØYKVARSLER KD-133A OPTISK

Fotoelektrisk brannvarsler (optisk ) med høy følsomhet. Enkel montering (kan ikke monteres uten batteri), skruer følger med. Lydsignal ved lavt batterinivå, testknapp og funksjonslampe. Inkludert 9 V-batteri. Mål: Ø101xH34 mm. Godkjent etter gjeldende BS EN 14604-2005.
RØYKVARSLER MTS-166/9V OPTISK

RØYKVARSLER MTS-166/9V OPTISK

Røykvarsler med optisk detektering av røyk. Varsler raskt ved ulmebranner, som kan gløde i flere timer før den utvikles til en brann med åpen flamme, f.eks. en ledning som er overopphetet eller en glødende sigarett i et møbel. I tillegg til å varsle raskt ved brann er røykvarsleren utstyrt med testknapp til testing av batteri og alarmfunksjon. Den er også utstyrt med sensor som varsler når batteriet skal skiftes og en LED-lampe som blinker en gang i minuttet for å vise at varsleren fungerer. Størrelse: Ø100xH34 mm. Drives med 9 V-batteri (inkludert).
RØYKVARSLER MTS-166RF OPTISK

RØYKVARSLER MTS-166RF OPTISK

Optisk røykvarsler som kan seriekobles trådløst, inntil 20enheter. Diameter 100mm. 9V batteri inkl. OBS! Ny modell med 866 MHz frekvens (MTS-166RF). Kan ikke kobles sammen med tidligere modell (433 MHz.
RØYKVARSLER OPTISK 3-PAKK

RØYKVARSLER OPTISK 3-PAKK

Optiske røykvarslere med 2-veis trådløs forbindelse, inntil 24 enheter. Rekkevidde ca. 60 m ved fri sikt. 1 stk. 9V og 3 stk. AA batteri inkl.

24. sept - 3. okt
RØYKVARSLER ORIGO HG OPTISK TRÅDLØS

RØYKVARSLER ORIGO HG OPTISK TRÅDLØS

Housegard Origo er den nye generasjonen smarte røykvarslere. Origo er en trådløs, seriekoplet kombinert røyk- og temperaturvarsler. Housegard Origo benytter den aller siste energibesparende teknologien, noe som gir opp til 18 måneders batteritid med kun 2 stk. AA-batterier. Testet og godkjent: CE, EN 14604, R&TT. Kan koples i serie med opp til 30 stk.