• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Hvitevarer El., Gass, Lavvolt

13 Produkter
RØR Ø51MM 1,15M EAN

RØR Ø51MM 1,15M EAN

Flexit rør Ø51mm 1,15 m. Sentralstøvsugerrør med utvendig diamter 51 mm . Lengde 1,15 meter. Produsert i ABS-plast.
RØRPAKKE M/2 SUGEKONTAKTER

RØRPAKKE M/2 SUGEKONTAKTER

Flexit rørpakke med 2 sugekontakter. Pakkeløsning med rør og deler for montering av rørsystemet til sentralstøvsugere. Rørpakken inneholder 2 sugekontakter, ca 10 meter rør og nødvendige deler. Utvendig rørdiameter 51 mm. Rør og rørdeler i ABC plast.
RØRPAKKE M/3 SUGEKONTAKTER

RØRPAKKE M/3 SUGEKONTAKTER

Flexit rørpakke med 3 sugekontakter. Pakkeløsning med rør og deler for montering av rørsystemet til sentralstøvsugere. Rørpakken inneholder 3 sugekontakter, ca 17 meter rør og nødvendige deler. Utvendig rørdiameter 51 mm. Rør og rørdeler i ABC plast.
SENTRALSTØVSUGER CVR 2000

SENTRALSTØVSUGER CVR 2000

Flexit sentralstøvsuger CVR 2000. Sentralstøvsuger med høy ytelse og brukervennlige løsninger. Enkel og renslig tømming av støvbeholder/bytte av støvpose. CVR 2000 er av høy kvalitet og gjør renholdet enkelt samtidig som det farlige finstøvet blåses ut av boligen. Installeres enkelt i nye og eksisterende boliger. Passer til trådløse slanger og til tradisjonelle slanger med svakstrømstilkobling.
SENTRALSTØVSUGER CVR 3000

SENTRALSTØVSUGER CVR 3000

Flexit sentralstøvsuger CVR 3000. Sentralstøvsuger med meget høy ytelse, høy kvalitet og brukervennlige løsninger. Enkel og renslig tømming av støvbeholder/bytte av støvpose. CVR 3000 gjør renholdet enkelt samtidig som det farlige finstøvet blåses ut av boligen. Installeres enkelt i både nye og eksisterende boliger. Passer til trådløse slanger og til tradisjonelle slanger med svakstrømstilkobling.
SLANGESETT LED 12 M TIL SSS

SLANGESETT LED 12 M TIL SSS

Flexit slangesett LED for sentralstøvsuger CVR, lengde 12 meter. Trådløs toveis kommunikasjon til og fra støvsuger. Informasdiode på håndak viser eventuelle varsler. Ergonomisk håndtak med godt grep i tillegg til at slangen har liten motstand og lav vekt gir en enkel rengjøring. Slangen kan forlenges eller kappes ved behov. Med slangeholder, gulvmunnstykker, radiator-, gardin- og møbelmunnstykke.
SLANGESETT LED 9 M TIL SSS

SLANGESETT LED 9 M TIL SSS

Flexit slangesett LED for sentralstøvsuger CVR, lengde 9 meter. Trådløs toveis kommunikasjon til og fra støvsuger. Informasdiode på håndak viser eventuelle varsler. Ergonomisk håndtak med godt grep i tillegg til at slangen har liten motstand og lav vekt gir en enkel rengjøring. Slangen kan forlenges eller kappes ved behov. Med slangeholder, gulvmunnstykker, radiator-, gardin- og møbelmunnstykke.
STØVPOSE 14 L A 2 STK

STØVPOSE 14 L A 2 STK

Flexit støvpose 14 liter. Støvpose for oppsamling av støv i beholder. Passer til alle Flexit sentralstøvsugere. Forpakning med 2 stk.
STØVPOSE 14 L A 5 STK

STØVPOSE 14 L A 5 STK

Flexit støvpose 14 liter. Støvpose for oppsamling av støv i beholder. Passer til alle Flexit sentralstøvsugere. Forpakning med 5 stk.
STØVPOSER TIL MULTI

STØVPOSER TIL MULTI

Tilbehør til Nilfisks konsument støv-/våtsugere
STØVSUGER AERO 26-21 PC

STØVSUGER AERO 26-21 PC

Har et kompakt design og magne brukervennlige funksjoner. En lettvektsmaskin for medarbeidere i industrien, bilbransjen samt bygg- og anleggsbransjen.
STØVSUGER BUDDY II 12

STØVSUGER BUDDY II 12

Enkel å transportere fra sted til sted. Utstyrt med 1200 watt motor og stor luftmengde, er Nilfisk Buddy ideell til stort sett all vått eller tørr skitt. Nilfisk Buddy leveres med en rekke nytt tilbehør, slik at det er bare å starte rengjøringen med det samme. Nilfisk Buddy er en liten, kompakt støvsuger som passer for alle som gjerne vil kunne støvsuge både vått og tørt - i hjemmet, verkstedet eller til hobbybruk. Denne modellen har 12-liters beholder og er utstyrt med fleece filterposesystem som kan benyttes selv til fuktig skitt. Lettvektsmodell som er enkel å ta med seg rundt, har 1200 watt motor til oppsug av stort sett alle typer skitt 12 liters beholder To dreiehjul og to kjørehjul: God stabilitet Fleece filterposesystem: Mulighet for oppsug av fuktig skitt uten å ødelegge filterposen Våt- og tørrfilter beskytter motoren: Lengre levetid Stor, brukervennlig start/stopp bryter Blåsefunksjon Komfortabelt plassert slangetilkobling 1,9 m Ø36 mm sugeslange med sugestyrkeregulering og rørbøy Svivel på støvsugerslangen Dørtrinnsglider: For stabil passering av dørterskler Ergonomisk riktig håndtak: Brukervennlig transport av maskinen Smart klikksystem for raskt bytte av tilbehør Tilbehørsholdere