• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Veggplater klargjort for maling, Walls2Paint

Med ferdige veggplater får du gjort oppussingsjobben raskt og enkelt. Veggplater klargjort for maling, Walls2Paint, er helt geniale her.

Ny stue på én helg

Montering av veggplatene krever hverken håndverkere eller forhåndskunnskap. Planlegger du godt, kan boligens rom bli nye og tidsriktige i løpet av en helg.

– Walls2Paint er en ferdigbehandlet sponplate som leveres klar for maling eller tapetsering. Platene monterer du raskt og enkelt, og deretter setter du ditt preg på veggen ved å male i ønsket farge. Dette er et genialt produkt for deg som ikke er glad i å sparkle eller pusse, og du sparer i tillegg masse tid. Samtidig får du et bedre arbeidsmiljø fordi du slipper alt pussestøvet dette medfører, sier produktsjef for Walls2Paint i Forestia, Oddvar Grønsberg.


Walls2Paint finnes i lengdene 2,39m og 2,60m. Bredden er standard 60cm og tykkelsen er 12mm.Sjekk ut www.forestia.no for mer informasjon.

Trendy tapet

Du kan også gjerne velge å  kombinere en tapetsert vegg med ensfargede vegg? Walls2Paint og Walls4You lar seg enkelt mikse sammen slik at du får din personlige og unike stil hjemme. Ifølge interiørstylist, Signe Schineller, er tapet i trendbildet som aldri før. Hun har bred interiørerfaring og står bak bloggen resignert.no/signeschineller.no, samt er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise.

– Vi ser mye mønster, både blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter. Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger.

Med ensfargede vegger kan du trygt tilføre spennende detaljer i interiøret.

– Flere av de store malingsleverandørene har sine farge- og trendteorier. Her kan man la seg inspirere. Mørkere gråtoner og dype farger opp mot transparente pasteller er i vinden. Mørke farger kan virkelig fremheve interiøret! Sier interiørstylist, Signe Schineller.

– Skal du velge farger til boligen er dette mitt råd: Stol på deg selv. Vær tro mot DIN stil, og det som PASSER for deg og din familie. Farger påvirker oss mer enn vi tror, påpeker hun.

Velger du en kul variant som å dele veggen horisontalt gir det en veldig spennende effekt å for eksempel benytte kalkmaling på nederste halvdelen – mens øverste halvdelen males i mer vanlig maling. Dette går helt fint – krever bare en nennsom hånd og litt tape.

Sett opp walls2paint platene for å få slette og fine vegger å male på. Herlig å slippe å pusse og sparkle den veggen du allerede har. Mal en grunnfarge over hele veggen, gjerne i 2 strøk. Når malingen er tørr, bruker du en god maskeringstape på tvers over hele veggen.

Så maler du den andre delen av veggen i ønsket farge. Pass bare på så du ikke griser til den delen av veggen som ikke skal males etter at du har tapet.

 

Dette gir spennende effekter – og din egen stil.

Walls2paint gir deg mulighetene – kvalitetsplater med godt skrufeste.

 

Sjekk ut www.forestia.no for mer informasjon.