• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

River, Skyfler, Plenluftere

9 Produkter
HAGERIVE 14 BØYDE TINDER CLASSIC

HAGERIVE 14 BØYDE TINDER CLASSIC

For finplanering, smuldring av jord og fjerning av stein og røtter. For rensing og vedlikehold av hage- og grusganger.
Classic Hagerive 14 Rette Tinder

Classic Hagerive 14 Rette Tinder

Det finnes mange typer river, og hver har sine spesielle fordeler. En skikkelig "jernrive" er fin til å jevne ut jord og bark, smuldring av hard jord, fjerning av stein og røtter, planering og bearbeiding av hageganger rive opp ugress med, og rake opp gress og annet fra de fleste typer underlag. Classic hagerive har solid hode med 14 rette tinder og lakkert askeskaft
HAGERIVE TRE SOLID

HAGERIVE TRE SOLID

En enkelt hagerive med metall hode med 12 tinder. Ulakkert treskaft. Hagerivefor finplanering, smuldring av jorden og fjerning av stein og røtter.
HØYRIVEHODE POLYPROPYLEN CLASSIC

HØYRIVEHODE POLYPROPYLEN CLASSIC

Høyrivehode i Polypropylenmateriale. Monteres på skaft 135661.
LØVRIVE M/TRESKAFT CLASSIC 0705

LØVRIVE M/TRESKAFT CLASSIC 0705

Løvrive med treskaft og plasthode. Ekstra bred rive, med 25 fleksible tenner, for raking av store områder. Det sterke hodet og de spenstige tennene fjerner løv og raskt enklet. Samtidig "luftes" plenen, og du får bedre plenkvalitet.
LØVRIVE SOLID MEDIUM

LØVRIVE SOLID MEDIUM

Plenrive med aluminiumskaft og plasthode. Det sterke hodet og de spenstige tennene fjerner løv og rask enklere. Samtidig "luftes" plenen, og du får bedre plenkvalitet. Solide tinder som jobber godt i ulendt terreng.
PLENRIVE M/TRESKAFT CLASSIC 0702

PLENRIVE M/TRESKAFT CLASSIC 0702

En klassisk plen- og løvrive med et meget solid hode. I medium størrelse for bruk på alle typer plener og underlag. Plenrive med treskaft og plasthode. Det sterke hodet og de spenstige tennene fjerner løv og rask enklere. Samtidig luftes plenen, og du får bedre plenkvalitet.
PLENRIVE TRE SOLID

PLENRIVE TRE SOLID

En enkel plenrive med treskaft for de raking av løv og rusk fra plenen. Plenrive med nylonhode og ulakkert treskaft
VEIRIVE CLASSIC 0644

VEIRIVE CLASSIC 0644

Jernrive med forsterket rygg som kan brukes som hakke eller skrape. Jernriv med forsterket rygg på hodet for å tåle større daglige påkjenninger. Den er ypperlig til å planere ut asfalt, betong og annen masse med, samtidig som tindene er solide nok til å rake i de fleste typer materialer. 14 rette tinder. Lakkert askeskaft.