Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Velg butikk for å gå videre.

Sett farge på hverdagen!

Ytterdøren er det første dine besøkende møter, og er en fin introduksjon til deg og ditt hjem. Hvilken farge er din favoritt?  

Kjøp ny ADVANCE-LINE Michigan-ytterdør og vær med i trekningen av 10 stk gavekort! Vi trekker 10 vinnere av gavekort fra Byggtorget til en verdi av 5000 kroner, blant alle som kjøper en ny ADVANCE-LINE Michigan-ytterdør i løpet av kampanjeperioden. Fyll inn konkurranseskjema hos din lokale Byggtorget-forhandler og vær med i trekningen. Siste frist for deltakelse er 22. november, og kun en deltaker pr husstand/adresse. Trekningen vil bli foretatt ved Byggtorgets kjedekontor 30. november 2016. De heldige vinnerne blir kontaktet pr telefon/email, og annonsert på vår Facebook-side.


ADVANCE-LINE Michigan-ytterdører er en moderne dør med rene og enkle linjer, og har 4 kvadratiske glass (klarglass). Her snakker vi solide kvalitetsdører med funkisinspirert utforming. Ytterdøren har 10 års formstabilitetsgaranti, høy sikkerhet, FG-godkjent beslagsløsning og er støyreduserende. Leveres med hakereilelåskasse, TrioVing sikkerhetssylinder, justerbart sluttstykke, justerbare og innbruddsforsterkede hengsler, 105 mm karm samt handikapptilpasset terskel. Dørene leveres i str. 9x20/21 og 10/21.

Standard ADVANCE-LlNE Michigan hvit, 8990,-. Tillegg for valgfri standard farge 650,-.


Finn din nærmeste forhandler her og delta i konkurransen!


Les mer info om
ADVANCE-LINE Michigan-ytterdører og fargeinspirasjon her: