Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Velg butikk for å gå videre.

Så enkelt får du et funksjonelt kjøkkenrom!

Dagens første kaffekopp og godlukten som brer seg når middagen er i gang. Det er ikke rart at kjøkkenet har blitt den nye stuen. Bare litt koseligere. Men hvilke grep kan du ta for å benytte hver krik og krok optimalt?

Kjøkkenøya i halvøyformat

Vi har for lengst lagt vår elsk på kjøkkenøya. Det er der det første vinglasset smaker aller best, og hvor de dype samtalene blir enda dypere. Har du ikke plass til en hel øy, er det mange som nå velger en "halvøy". Det er en forlenging av kjøkkenbenken som passer godt inn på mindre kjøkken. Husk også at en øy med runde kanter tar mindre plass i rommet.

 

Innovative paneler

På markedet finner du nå kjøkkenplater som hurtig kan monteres opp mellom kjøkkenbenk og overskap. Med disse kan du fornye kjøkkenet ditt i løpet av noen timer. Fibo tilbyr slike paneler med Aqualock klikksystem som sikrer usynlige skjøter, og som gir deg et nytt kjøkken på en ettermiddag.

 

 

 

 

 

Åpne hyller

Overskapene går en usikker tid i møte i følge trendekspertene. Istedetfor kommer åpne hylleløsninger som gir innsyn i kokeboksamlingen din, den eksklusive teen, steingodset og krystallglassene. Husk at du også kan bruke plassen under hyllene til å henge en krydderhylle, så frigir du skapplass.

 

Smarte skuffer

Det er ikke alltid enkelt å benytte hjørneskap på en fornuftig måte. Gå heller for hjørneskuffer, som lar deg trekke innholdet godt ut. Perfekt for plastboksene, bærplukkeren og kjøkkenutstyret du ikke bruker hver dag.

 

Sokkelskuff

Ikke kast bort verdifull oppbevaringsplass med en sokkellist. Sett heller inn en sokkelskuff som passer perfekt til å oppbevare ting som stekebrett, skjærefjøler og langpanner.

 

Smale uttrekksskuffer

Utnytt hver minste centimeter ved å sette inn smale uttrekksskuffer i "til-overs-lukene" der man tidligere hadde skap til å henge opp kjøkkenhåndklær. Her får du plass til suppeposer og andre tørrvarer.

 

Romdelere i skuffen

Lei av riskorn som søles ut i skuffen? Eller av å aldri finne gjærposen når du skal bake? Med romdelere i skuffen er det mye enklere å holde orden på tørrvarene. Det blir også enklere å kaste det som har gått ut på dato.

 

Søppel til besvær

Det er klart vi kildesorterer, men med mindre du har et godt system for oppbevaringen av de ulike varene som skal sorteres, risikerer du å kaste bort mye verdifull plass på søppelet. Finn gode, integrerte løsninger som gir deg verdens beste miljøsamvittighet. Du finner systemer som er bygd for montering i både skap og skuffer. Valget er ditt.