Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Vinduer i hel Aluminium fra NorDan

De beste vinduene er de som er tilpasset sitt bruksområde. Med vinduer i Hel Aluminium er det enda enklere å lage komplette vindus- og dørløsninger for alle typer bygg.

Det er mange gode grunner til at aluminiumsløsninger for fasader, vinduer og dører har blitt benyttet i bygg i en årrekke. Aluminium har i seg selv en rekke gode egenskaper som gjør det velegnet som byggemateriale. Det er ikke bare svært robust og tilnærmet vedlikeholdsfritt, men gir også stor valgmulighet for utforming og konfigurering.

De fleste som har tatt i mot aluminiumsløsninger på en byggeplass vet at det ikke er mye annet å gjøre enn å vente på at monteringsteamet kommer. Med Hel Aluminium introduserer NorDan en helt ny måte å tenke aluminium på. I tillegg til å sette sammen selve produktene, monterer vi også glass og tilbehør som hengsler og håndtak. Alt skjer på vår egen fabrikk, slik at kvaliteten og sporbarheten er ivaretatt. På byggeplassen ankommer produktene akkurat på samme måte som vinduer i tre. Og med like gode monteringsanvisninger som du er vant med er det bare å begynne monteringen!

Et helt vanlig byggeprosjekt er komplisert nok som det er. Med Hel Aluminium fra NorDan får du alle vinduer, dører og enkle fasadeløsninger fra en og samme leverandør. Du forholder deg til de samme menneskene gjennom hele prosessen, og vi hjelper deg med å koordinere vindusbestillingen slik at produktene ankommer byggeplass når det passer prosjektet best.