Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Spesialister på måltilpassede takplater i stål og aluminium

ArcelorMittal har under varemerket Armat™ spesialisert seg på å levere måltilpassede stål og aluminium takplater i lange lengder og med kort leveringstid. Med to fabrikker sentralt i Sverige, Karlstad og Sveg så ligger vi nært markedet.

Med et stort utvalg av forskjellige profiler og et rikholdig fargeutvalg, så dekker vi de fleste problemstillinger. Det være seg veggplater, takplater, selvbærende takplater eller sandwich elementer.

Ta kontakt med vårt ordrekontor eller den lokale selgeren for råd og veiledning.

www.armat.no/produkter/taksteinsplater/ambassador/pid

Ambassadør

Ambassadør er den mest eksklusive taksteinsplaten i vårt produktprogram. Vi har gitt den en ekstra dyp profil og kanten i avslutningen er bøyd nedover. Derfor gir Ambassadør huset ditt maksimal teglsteinsfølelse. Finnes i flere typer belegg. For alle tak ned til 14 graders helling.

www.armat.no/produkter/takplater/am-galant-510/pid

AM Galant 510

En unik profil med utseende av tradisjonell båndtekking. Bestilles i tilpassede lengder og passer for alle typer bygninger fra det nybygde funkisbygget til eldre boliger som trenger nytt tak. Utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot inntrengning av vann under platene i sideoverlappet. Passer for de fleste tak ned til 10 grader.

  • Tilpassede lengder, minsker mengde avkapp. Spar miljø og penger
  • Komplett taksystem