Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

På jakt etter en himling som tåler det den skal?

At Huntonit produserer de reneste tak- og veggprodukter er etter hvert kjent for mange. At de i tillegg produserer det perfekte panelbord som tåler betraktelig mer svingninger i både fukt og temperatur - det er ukjent for mange.

Har du en stor familie hvor dusjen brukes hyppig? Eller en hytte hvor temperaturen svinger mye? Da er Huntonit panelbord i taket valget for deg. Har du i tillegg et familiemedlem som synger av full hals med dusjhodet som mikrofon – er det godt å vite at både vegger og tak tåler fukt og vannsprut.

Kjernematerialet i Huntonit er ren tømmer fra nærliggende skoger. Her er det minimalt med transport og miljøbelastning for å få råvarene på plass, og det er fint at våre naturressurser videreforedles i Norge og at arbeidsplasser ivaretas. I og med at Huntonit-produkter ikke tilsettes noen kjemiske tilsetningsstoffer avgir de heller ingen skadelige avgasser. Så lenge kun treets eget limstoff, lignin, benyttes tåler platene godt de nordiske forhold. Dette er de eneste panelbord anbefalt av Norges Astma – og Allergiforbund.

Huntonit panelbord finnes i 7 varianter: 2 lengder, 2 bredder og 2 hvitfarger. Panelbordene er selvsagt Sintef godkjente og kan benyttes i REI30 og REI60 konstruksjoner. Panelbordene leveres med endeskjøt i V-fas som gir et pent utseende der lengre avstander enn 300cm skal dekkes. De kan selvsagt like gjerne monteres stående eller liggende på vegg som i tak.

Huntonit tak leveres med 20-års garanti – for din trygghet.